mektic pavic

HRVATSKA teniska reprezentacija pobijedila je u četvrtfinalu Davis Cupa u Torinu Italiju s 2:1 i plasirala se u polufinale natjecanja u kojem je u petak u Madridu čeka bolji iz dvoboja u kojem će se sastati Srbija i Kazahstan. Plasman Hrvatske među četiri posljednja u natjecanju i mogući ogled protiv Srbije jedna je od istaknutijih sportskih vijesti na srpskim portalima.

Iako Srbija tek treba osigurati prolazak u polufinale, tamošnji mediji susret Hrvatske i Srbije predstavljaju gotovo kao sigurnu stvar. Kurir tako tekst objavljuje pod naslovom: "Prvoklasna senzacija! Hrvatska čeka Srbiju u polufinalu! Susjedi nokautirali Italiju, 279. tenisač na svijetu donio pobjedu Hrvatima".

Za srpske medije je Srbija već u polufinalu

U njemu se pobjeda Borne Goje protiv Lorenza Sonega opisuje kao senzacija, a Nikolu Mektića i Matu Pavića, najbolji teniski par na svijetu, kao "jedan od najboljih parova svijeta".

I Telegraf već vidi Srbiju među posljednja četiri. "Hrvatska čeka Srbiju u polufinalu Dejvis kupa: Sprema se veliki spektakl u Madridu!" naslov je teksta u kojem piše da su "Kockasti isprašili Talijane" i da se "Hrvati nisu mnogo mučili protiv Talijana". "Velike pohvale Hrvati moraju uputiti i na račun Borna Goje, koji je napravio ogromno iznenađenje u prvom meču, što je dodatno dalo prostora Čiliću da "kiksa" i igra rasterećeno protiv Sinnera", navodi se.

Klasik

"Hrvatska je ovom pobjedom postala prvi polufinalist Davis Cupa, a na putu do finala mogla bi joj se ispriječiti Srbija", navodi B92 u tekstu pod naslovom "Hrvatska u polufinalu - čeka se Srbija".

Novosti najavljuju mogući "balkanski derbi", a Informer "klasik" nakon što su "Mektić i Pavić razbili Talijane" pa sad "Hrvati čekaju Srbiju u polufinalu". Uspjeh koji je Gojo ostvario za prvi bod Hrvatske u meču protiv Italije popraćen je naslovom "Hrvatski anonimac počistio Sonega".

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada