trening vatreni

Hrvatska reprezentacija odradila je na maksimirskom travnjaku prvi trening uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga).

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, priključio se momčadi i odradio trening u hotelu, a u teretani maksimirskog stadiona odvojeno od ostatka momčadi trenirali su Lovren, Majer, Livaja, Sučić i Brozović.

Josip Brekalo napravio je po dolasku u Zagreb dijagnostički pregled ozlijeđenog mišića lista i magnetska rezonancija nije pokazala oštećenja. Brekalo je trening odradio po posebnom režimu i trčao laganim intenzitetom te će postepeno biti uključen u puni trening.

Vatreni će na maksimirskom stadionu odraditi trening i u utorak, a u srijedu putuju na Maltu.

Svjetske doprvake čekaju dva završna ogleda u skupini H europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru - 11. studenoga gostuju na Malti, a 14. studenoga dočekuju Rusiju na rasprodanom Poljudu. Hrvatska je već osigurala barem dodatne kvalifikacije, a s dvije pobjede može osigurati direktan plasman u Katar kao prvoplasirana reprezentacija u skupini.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno