hren

mrduja3

Ovogodišnja jubilarna 90. Mrduja nudi mnogo novosti , a najvažnija je da ukoliko sve bude po planu, nakon prošlogodišnje pandemijske ponovno vraćamo živost na Labudov plato. Opet će jedriličare čekati besplatna spiza po povratku s regate, a i dobra zabava uz večernji koncert grupe „Little Sister“.

Za prijatelje iz drugih klubova koji imaju brže jedrilice i uigrane posade spreman i uvod u Mrduju u obliku regate velikana koja će se ukoliko bude dovoljno prijava održati dan prije Mrduje u petak 01.10.2021., i to na za tu prigodu posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti pred samim Splitom, kako bi svi stanovnici Splita, a i brojni turisti mogli uživati u vještini posada i ljepoti jedrenja.

U petak, dan prije tradicionalne “Mrduje“ na posebno kreiranoj jedriličarskoj ruti u Bračkom kanalu, stanovnici Splita, Stobreča i Podstrane, te njihovi gosti moći će uživati u vještini posada i ljepoti jedrenja u jedrilicama MEGLES 24. U želji da promoviraju nove atraktivne trendove u jedrenju koji imaju sve više poklonika, ove će se posade natjecati kako u petak, tako i na samoj 90.Mrdujskoj regati- Festivalu jedrenja u subotu u posebnoj skupini, a jedriti će po HJS pravilima za tu klasu.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata . Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati , rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij