kukoc jordan

U subotu 11. rujna Toni Kukoč, jedan od najboljih europskih košarkaša svih vremena, na svečanoj ceremoniji u Springfieldu postat će peti Hrvat u košarkaškoj Kući slavnih. A ono što je posebno, prigodnim riječima uvest će ga u društvo velikana bivši suigrač Michael Jordan.

Nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.), Mirka Novosela (2007.) i Dina Rađe (2018) napokon je red došao i na Tonija Kukoča, kojeg će prema najavama uvesti prigodnim riječima njegov bivši suigrač iz legendarnih Chicago Bullsa Michael Jordan i vlasnik Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf.

No sve se zakompliciralo kada je Michael Jordan u pitanju jer je, kako je doznao američki novinar Sam Smith, obavijestio Kukoča da ga ipak neće moći uvesti u Kuću slavnih jer mu se taj dan udaje kći Jasmine.

Kako se doznaje, Michael Jordan, koji je nedavno dio godišnjeg odmora proveo u Hrvatskoj putujući od Splita do Dubrovnika, nazvao je bivšeg suigrača Tonija Kukoča i ispričao mu se što ipak neće doći u Springfield održati govor na svečanoj ceremoniji.

'Potpuno sam ga razumio. Naravno da moraš biti uz obitelj. Znate, za mene je velika čast samo to što je htio biti uz mene', rekao je Kukoč, prenosi službena stranica NBA.com.

No u posljednji trenutak došlo je do promjene i velikog preokreta jer je vjenčanje naglo odgođeno zbog nekoliko slučaja koronavirusa. Nakon toga Jordan i Kukoč opet su se čuli telefonski…

'Michael mi je rekao da bi ipak volio biti moj prezenter, ako ga i dalje želim. Što mislite da sam mu rekao?' kazao je Kukoč koji će sa stilom ući u Kuću slavnih. Ipak će ga svojim govorom u društvo besmrtnika uvesti najveći – Michael Jordan.

Dodajmo da će u klasi 2021. uz Kukoča u Kuću slavnih biti primljene i bivše NBA zvijezde Paul Pierce, Chris Bosh, Ben Wallace i Chris Webber.

Zatim, Bill Russell ulazi u Kuću kao trener 46 godina nakon što je primljen kao igrač, a s njim bit će uvršteni još trener Rick Adelman, bivše WNBA zvijezde Yolanda Griffith i Lauren Jackson te sveučilišni trener Jay Wright.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij