hren

Danas ćemo saznati odgovor koji smo čekali i tražili proteklih tjedana. Na Svjetskom prvenstvu u Egiptu na rasporedu je finalni dan te ćemo saznati tko će podići trofej namijenjen pobjedniku...

Krenuli smo 13. siječnja susretom između Egipta i Čilea, a završavamo danas od 17:30 sati susretom između Danske i Švedske. Skandinavsko finale nikada se još nije dogodilo, a ovaj put Danska brani titulu svjetskog prvaka.

Danci su do finala došli pobjedama u nokaut fazi protiv Egipta i Španjolske, Egipćani su ih pošteno namučili i tu su prošli dalje uz veliku dozu sreće. Protiv Španjolaca je bilo nešto lakše, ali i Španjolci su mogli zakomplicirati dvoboj da Marchan u zadnjoj minuti nije promašio zicer.

Šveđani su puno mirnije i uvjerljivije odradili nokaut fazu, prvo su pregazili Katar, a zatim su nadigrali i Francusku.

Finalni dvoboj na rasporedu je od 17:30 sati u izravnom prijenosu na RTL-u, ali to nije sve što vas očekuje danas na glavniom kanalu.

Kompletan program vezan uz Svjetsko prvenstvo počinje u 14:30 sati susretom za treće mjesto u kojem se sastaju Francuska i Španjolska, velikani koji neće na ovo gledati kao naprijateljsku utakmicu već će napraviti sve za pobjedu.

Odmah nakon tog susreta počinje emisija Vrijeme je za rukomet koja će potrajati sve do početka finala.

Raspored prijenosa
14:30 Francuska - Španjolska RTL
17:30 Danska - Švedska RTL

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij