hren

U jutarnjem terminu započeli su kvalifikacijski turniri Kupa Hrvatske u vaterpolu, a u prvom kolu favoriti su upisali rutinske pobjede...

Pet utakmica odigrano je ukupno na dva kvalifikacijska turnira Kupa Hrvatske u jutarnjem terminu i svih pet susreta okončano je visokim pobjedama favorita.

Mladost je u Zagrebu slavila protiv Medveščaka sa 17:4. Medvjedi su sva četiri gola postigli u prvom poluvremenu, a u nastavku susreta Mladost je pojačala obranu i visoko slavila.

Po tri gola kod Mladosti postigli su Lovre Miloš i Marin Dašić. Kod Medveščaka po dva gola zabili su Jerko Anzulović i Nikola Šimunović.

Splitski Jadran pregazio je gradskog rivala POŠK s još uvjerljivijih 17:2. I ovdje je bila očita razlika u kvaliteti, a Jadran je vrlo brzo riješio pitanje pobjednika.

Četiri gola postigao je Ivo Bego, a po tri su dodali Ferdinand Josip Bušelić i Petar Čondić-Kadmenović. Kod poraženih po jedan gol zabili su Ante Elez i Ante Buzov.

Ista slika i u skupini B koja se igra u Dubrovniku. Primorje je krenulo ogromnom 25:4 pobjedom protiv Galeba iz Makarske. Raspucane Riječane predvodili su Ivan Vrbnjak i Bojan Car s po četiri gola, a kod Galeba tri gola postigao je veteran Srđan Antonijević.

Lagan posao imao je i domaćin ovog turnira Jug koji je pregazio KPK s 21:4. Posebno raspoložen Jug je bio u drugom poluvremenu koje je dobio s 12:1.

Po tri gola postigli su Daniil Merkulov i Paulo Obradović, a kod KPK Marijan Duhović zabio je dva gola.

Najefikasniji je bio Solaris koji je lakoćom svladao Zadrane s 27:6. Najmanje golova Solaris je zabio u prvoj dionici, "samo" šest, u ostale tri po sedam pogodaka.

Pet golova zabio je Roko Pelicarić, a kod poraženih dva je dodao Mate Čačić.

Kup Hrvatske, prvo kolo, skupina A:
Mladost - Medveščak 17:4
Jadran - POŠK 17:2

Kup Hrvatske, prvo kolo, skupina B:
Primorje - Galeb 25:4
Jug - KPK 21:4
Solaris - Zadar 27:6

Foto : screenshot Youtube
Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij