hren

ZNAKOVITA OBJAVA
Hajduku u posljednje vrijeme baš i ne ide, a on je totalno marginaliziran.

Nogometaš Hajduka Stefan Simić na Instagramu je složio zanimljivu, mnogi će reći i znakovitu, objavu.

Ispod svoje fotografije na kojoj širi ruke stavio je - upitnik.

Ako ćemo se na trenutak zaigrati nekakvog tumača, onda bi se dalo zaključiti kako je Simić htio poručiti da mu nije baš najjasnija njegova situacija u Hajduku.

U ljeto 2019. Simić je stigao na Poljud, nakon što mu je istekao ugovor s talijanskim velikanom Milanom. Odmah je postao neizostavni dio momčadi i u paru s albanskim reprezentativcem Ardianom Ismajlijem igrao je vrlo dobro.

Smrknulo mu s dolaskom Tudora

No situacija se drastično promijenila dolaskom Igora Tudora na mjesto trenera. Simić je preko noći postao prekobrojan, a dovedeni su stoperi upitne kvalitete - Kristian Dimitrov i Nihad Mujakić. Njih dvojica nikad nisu pružala igre na razini na kojoj je Simić igrao prije godinu dana, ali dogodilo se to da su ga odjednom prestigli u Hajdukovoj stoperskoj hijerarhiji, a na sve to nadovezala se i kasnija njegova teška ozljeda.

Simić ima 25 godina i dva nastupa za reprezentaciju Češke u koju je bio pozivan u nekoliko navrata otkako je stigao u Hajduk, a sada se nada ozbiljnijoj minutaži i kontinuitetu nastupa kojeg je imao prije godinu dana u ovo vrijeme.

Nakon Tudorova odlaska, pod vodstvom Harija Vukasa također mu nisu cvale ruže (zaigrao je posljednji put u Kup utakmici protiv Graničara u Županji), a u subotnjoj utakmici protiv Osijeka na Poljudu, prvo otkako je na klupu sjeo privremeni trener Boro Primorac, Simić se nije našao niti na klupi.

Uzevši u obzir sve to, ne čudi njegova objava...

?

A post shared by Stefan Simić (@stefansimic) on

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij