hren

Hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se danas u Istanbulu uoči završnice Lige nacija protiv Švedske i Portugala, te prijateljskog susreta s Turskom.

Članovi stožera i nekolicina igrača koji idu iz Zagreba okupit će se do 9 sati u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Let je zakazan za 10 sati. Velika većina reprezentativaca dolazi izravno u Istanbul.

Među onima koji stižu iz Italije očekuje se dvojac iz Intera, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, te veznjak Genoe Milan Badelj, unatoč tomu što su talijanske vlasti zabranile međunarodna putovanja igračima šest klubova zbog slučajeva koronavirusa u njihovim redovima.

- Hrvatski nogometni savez upoznat je s tom situacijom, radimo na tome i vjerujemo da će nam se svi igrači priključiti u Istanbulu po planu, kratko je jučer za Hinu rekao glasnogovornikTomislav Pacak.

Predstojeće ispite Vatrenih preskočit će napadač Hoffenheima Andrej Kramarić. Izvjesno vrijeme nije trenirao zbog pozitivnog testa na koronavirus, ali već duže vrijeme vuče ozljedu aduktora pa je u dogovoru s izbornikom i klubom odlučeno da je najbolje preskočiti reprezentativne akcije u studenom.

Izbornik Zlatko Dalić prije pet je dana odlučio aktivirati pet pretpozive s liste kandidata. Vatrenima će se priključiti Lovre Kalinić, Marin Pongračić, Josip Juranović, Antonio-Mirko Čolak i Toma Bašić s time da će Pongračiću i Bašiću to biti prvo okupljanje s hrvatskom A reprezentacijom.

Lista pozvanih igrača:

VRATARI: Dominik Livaković, Simon Sluga, Ivo Grbić

BRANIČI: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Dario Melnjak, Filip Uremović, Domagoj Bradarić

VEZNI: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Marko Rog, Mario Pašalić, Nikola Vlašić

NAPADAČI: Ivan Perišić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Mislav Oršić, Ante Budimir

PRETPOZIVI: Ante Rebić, Tin Jedvaj, Lovre Kalinić, Mile Škorić, Josip Juranović, Toma Bašić, Antonio Mirko Čolak, Marin Pongračić

Izvor  : HRT


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij