hren

BILA BI STVARNO ŠTETA DA NE IGRA
Andrej Kramarić normalno je trenirao s ostatkom momčadi. Stigao je na ovo okupljanje s lakšom ozljedom, pa je u Švicarskoj trenirao odvojeno, a nije ni konkurirao za utakmicu, gledao je s tribina.

Bilo bi šteta da baš u Zagrebu domaći navijači ne vide Kramarića, čovjeka u sjajnoj formi. Osim štete, bio bi to bizaran luskuz, da u ovako važnoj utakmici igramo bez Kramarića, jer igramo protiv izravnog konkurenta.

Dobre vijesti donio je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

"Svi igrači stoje na rasploganju izborniku Daliću za trening pred utakmicu. Nadamo se da neće biti loših vijesti nakon treninga. I Andrej Kramarić je na raspolaganju Daliću", rekao je.

Što se tiče Švedske, oni stužu u subotu, pa će predvečer odraditi trening i press-konferenciju.

Oni stižu u sličnoj situaciji kao Hrvatska, počeli su Ligu nacija s dva poraza, pa poput nas slavili s 2:1 u prijateljskoj utakmici protiv Rusije. Bili su bez Dejana Kuluševskog, velikog talenta koji će igrati protiv Hrvatske.

Što se tiče navijača, ulaznica još ima, a na stadionu će vrijediti posebne procedure. Oni koji neće gledati uživo, moći će pratiti utakmicu u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV u nedjelju od 17:10.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij