hren
 

U vrlo teškim vremenskim uvjetima, posebno pred kraj susreta, Hajduk je upisao pobjedu protiv Varaždina 2:0. Gosti su najvećim dijelom susreta igrali i s igračem manje te su teško mogli napraviti više...

Nakon ispadanja iz Europe, Hajduk se okrenuo prvenstvenim obavezama i na Poljudu je ugostio momčad Varaždina koja je punila naslovnice tijekom tjedna zbog postignutih 29 golova u Kupu, no ovo je nešto sasvim drugo i to se vidjelo od početka.

Hajduk je bez obzira na ispadanje od Galatasaraya bio pun samopouzdanja, svjestan kako je u Istanbulu dobro odigrao i htio je to potvrditi i protiv Varaždina.

Već u prvim minutama imao je sjajnu situaciju, ubačena lopta s lijeve strane išla je u sredinu na čisti mat, ali uklizao je Stolnik i punom snagom zakucao loptu u svoju gredu.

Bilo je nespretno, ali imali su tu Varaždinci puno sreće. Međutim dvije minute kasnije nespretnost je kažnjena. Jairo se poigravao s braničima i onda ostavio loptu za Gyurcsa koji s lijeve strane nabacuje međutim na tu loptu nije išao nitko i ona je završila u mreži.

Bio je Hajduk bolji, a Varaždin se uvalio u još veće probleme u 15. minuti. Točnije uvalio ga je Jorgo Pellumbi koji je opravdano isključen. Naime Gyurcso mu je pobjegao u kontru, Pellumbi ga je pokušavao dostići, na kraju ga je srušio s leđa kao zadnji igrač zaradio izravni crveni karton.

Hajduk je, naravno, s igračem više lakoćom kontrolirao utakmicu i stvarao prilike, no do kraja prvog dijela ostalo je tih 1:0.

Odmah na startu drugog dijela novi pogodak. Diamantakos je izletio sam pred Zeleniku, bacio se preko njega i doslovno iznudio kazneni udarac. Izveo ga je Caktaš i pogodio za 2:0.

Do kraja susreta Hajduk je kontrolirao situaciju na travnjaku sve do završnice kada su vremenski uvjeti postali još ekstremniji, travnjak potpuno potopljen i pravog nogometa više nije bilo.

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij