hren
 

DRAGI MEDIJI...
Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren na svom Instagram profilu komentirao je dva neugodna poraza 'Vatrenih' na otvaranju Lige nacija od Portugala (1:4) i Francuske (2:4).

'Teško je nešto pametno napisati u ne baš bajnim trenucima, proći će i ovo, izaći ćemo još jači, jer vjerujem u ovu ekipu. Pokazali smo vise nego protiv Portugala, ali opet nedovoljno dobro da bi pobijedili', istaknuo je branič ruskog prvaka Zenita koji je protiv Francuske postigao vodeći pogodak na utakmici.

Lovren se osvrnuo i na pisanje medija.

'Prihvatit ćemo kritike, ali dragi mediji nema potrebe dolijevati ulje na vatru. Jedan dan smo vam junaci dok drugi dan pišate po nama. Ljudi smo, a to znači da svi ponekad griješimo', napisao je.

Uputio je i poruku svojim suigračima.

'Momci zajedno prolazimo kroz ovo kratko nevrijeme, ne osvrćimo se na prošlost, gledajmo prema naprijed sa uzdignutom glavom, jer na kraju će biti sve kako treba.'

Lovren je i nakon blamaže protiv Portugala poslao jasnu i žestoku poruku svojim suigračima

'Ono što smo odigrali u prvih 45 minuta, to nije bila Hrvatska koju znam. Trebalo je biti 4-0 već tada za njih. Razloge ne znam... Ako ovako mislimo nastaviti, neće biti dobro. Ni nama ni njima nisu bili svi igrači, neki igrači nisu u formi, ali bez agresije ne možeš pobijediti nikoga', istaknuo je Lovren za Novu TV.

'Nije opravdanje što nije bilo Rakitića i Modrića. Ni njima nije bilo Ronalda, pa su ginuli za svaku loptu. Prije Francuske se moramo skupiti, vidjeti gdje se griješilo. Ako se danas netko osjeća umornim neka netko preskoči Francusku. Imamo dovoljnih igrača', bio je jasan.

Nakon blijede predstave protiv Portugala, svjetski doprvaci su odigrali daleko bolje protiv Francuske. Hrvatska je povela, imala je i 2-2, no domaćin je na koncu slavio sa 4-2.

Izvor : Tportal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij