hren

Andrea Pirlo poslao je poziv Tudoru da ga želi za pomoćnika u Bianconerima, Tudor je rekao da, ali sada je na klubovima da dogovore uvjete razlaza

Talijanski Tuttosport piše kako Hajduk traži milijun eura odštete od Juventusa za Igora Tudora, a talijanski prvak ne želi toliko platiti.

Andrea Pirlo poslao je poziv Tudoru da ga želi za pomoćnika u Bianconerima, Tudor je rekao da, ali sada je na klubovima da dogovore uvjete razlaza. Tudor ima ugovor s Hajdukom do 2022., tako da splitski klub ima pravo tražiti odštetu. Ipak, Tuttosport ističe kako će ipak doći do dogovora na kraju, prenosi Index.

Isti list je jučer pisao kako bi Tudor u Juventusu najveću ulogu imao u obrambenom dijelu igre. Potvrdio je to i Edoardo Reja, iskusni talijanski trener kome je Tudor bio pomoćnik u Hajduku.

“Igor često govori da sam ja zaslužan za njegov trenerski put, ali to baš i nije tako. Kao igrač je radio s velikim trenerima. Kada je bio u mom stožeru u Hajduku, najviše se bavio mehanizmima u obrani. Nakon toga je radio kao prvi trener u ozbiljnim klubovima kao što su Galatasaray i Udinese. Juventusov izbor Pirla je inteligentan potez. Trenirao sam ga u Bresciji s Baronijom. Sigurno je da mu ne nedostaje vizije i osobnosti, a uz Tudora će imati važnu potporu za obrambeni dio”, rekao je Reja

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij