hren

Barcelona je nakon trenera Quiquea Setiena potjerala i tehničkog direktora Erica Abidala.

Nakon katastrofalnog poraza u četvrtfinalu Lige prvaka od Bayerna (8:2) uprava Barcelone potjerala je trenera Quiquea Setiena, a ni 24 sata kasnije nastavila je s čišćenjem u tehničkom dijelu kluba.  

"Upravni odbor odlučio je kako Quique Setien više nije trener prve momčadi. Ovo je prva odluka u širem procesu restrukturiranja prve momčadi koja će se provesti u suradnji sa sadašnjim tehničkim direktorom i novim trenerom koji će biti imenovan u sljedećim danima", objavila je Barcelona u ponedjeljak.

"Klub se želi zahvaliti Ericu Abidalu na predanom radu, profesionalizmu i pozitivnom stavu koji je imao u našoj obitelji", napisala je Barcelona i naglasila da je riječ o sporazumnom raskidu. 

Ovo posljednje je malo teško za povjerovati s obzirom da je Abidal zaratio s najvećim nogometašem u povijesti katalonskog diva Lionelom Messijem i to javno. Ovo je nakon katastrofalne sezone u kojoj Katalonci nisu osvojili nijedan trofej logična odluka kluba. 

Abidal je bio član prve momčadi Barcelone od 2007. do 2013. godine, te je nakon karijere u lipnju 2018. godine imenovan tehničkim direktorom kluba. Njega mnogi vide kao glavnog krivca za mnoga skupa pojačanja koja su se ispostavila kao veliki promašaji. Tu prije svega govorimo o Griezmannu, Coutinhu i Dembeleu.

Izvor : Gol.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij