hren

Nogometaši Hajduka novu sezonu HT Prve lige otvaraju utakmicom protiv Istre 1961 koja se danas od 17.55 sati igra pred praznim tribinama Poljuda.

- Mi moramo sve staviti sa strane i gledati samo sebe. Imamo određenih izostanaka, naročito u ofenzivnom dijelu, ali morat ćemo potražiti neke nove solucije i na tome smo posebno radili u tjednu prije ove utakmice - kazao je trener Bijelih Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči prve utakmice u novoj sezoni. 

Strateg Bijelih u današnjoj utakmici ne može računati na kartonirane Jaira i Marija Vuškovića, Dimitrisa Diamantakosa koji ne može nastupiti u prve dvije utakmice te ozlijeđenih Samuela Eduoka i Stefana Simića. U konkurenciji za utakmicu je novopridošli igrač Darko Todorović.

U posljednjem susretu ove dvije momčadi Hajduk je rezultatom 1:0 slavio protiv Istre 1961 na Aldo Drosini, a jedini pogodak postigao je Mijo Caktaš

Glavni sudac današnje utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Marko Stolnik iz Varaždina, a četvrti sudac je Dario Kulušić

VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka. 

Izvor : Hajduk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij