hren
 

ČAK SE I TO RAZMATRA
Ljubitelji formule 1 trebaju se pripremiti na sve moguće scenarije po pitanju ovogodišnjih utrka Svjetskog prvenstva

Nagađa se o skraćivanju dana za treninge do mogućnosti da se pojedine utrke održe u siječnju sljedeće godine što se nikada u povijesti nije dogodilo, a o tome je govorio šef Ferrarija Mattia Binotto.

Podsjećamo, pandemija izazvana koronavirusom već je prisilila organizatore Velikih nagrada Australije i Monaka na otkazivanje utrka, dok ih je šest zasada odgođeno.

Prema sadašnjem planu sezona bi trebala započeti Velikom nagradom Kanade, koja je na rasporedu 14. lipnja. No, prema sadašnjem stanju u svijetu, posebno na tlu Europe i Sjeverne Amerike, za očekivati je da će se mogući start sezone pomaknuti još više prema ljetu.

'U stalnom smo dijalogu. Osjećam, zajedno s ostalim vođama momčadi, da su ovo odlučujući trenuci', izjavio je Binotto po pitanju mogućih scenarija za spas onoga što je ostalo od sezone formule 1 u 2020.

'Razmišljamo o više prijedloga; gušćem rasporedu utrka, mogućem održavanju dvije do tri utrke u siječnju, a razmatramo i ukidanje trening vožnji', zaključio je vođa Ferrarijeve momčadi.

Izvor : Tportal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij