hren
 

Dosta lošu utakmicu odigrali su Lokomotiva i Hajduk. Završeno je 0:0 uz nastup i jednih i drugih koji ne može zadovoljiti obojicu trenera. Splićani su bili bliži pobjedi, Hamza Barry nije imao sreće kada je zatresao gredu, a lopta se odbila od gol linije u polje...

Najavljivala se iz oba tabora dobra i zanimljiva utakmica, a na kraju ništa od toga. Dvoboj u Kranjčevićevoj okončan je bez pogodaka čime je Hajduk ujedno prepustio lidersku poziciju Dinamu koji sada ima bod više i utakmicu manje.

Lokomotiva je igrala zatvorenije i uglavnom je prepuštala Hajduku inicijativu, a problem za Splićane bio je u tome da uglavnom nisu znali što i kako napraviti s loptom.

Hajduk je najbliže pogotku došao u 15. minuti kada je Hamza Barr bio u odličnoj poziciji, ali je samo zatresao gredu silovitim udarcem.

Lokomotiva je najopasnije zaprijetila 15-ak minuta kasnije kada je Uzuni dobio loptu u 16 metara, ali nije dobro pucao i vratar Posavec brani njegov pokušaj.

U drugom dijelu još više pogrešaka, nervoze i loše igre te je ostalo 0:0.

Vrlo malo moglo se vidjeti u ovom susretu, Hajduk je tijekom reprezentativne stanke otišao na Brač gdje se naporno radilo prema Burićevim zamislima, ali ništa pozitivnog Splićani nisu pokazali.

Sljedeće kolo Hajduku donosi u Spčlitu Slaven Belupo, a Lokomotiva odlazi u goste u Pulu.

Izvor: sportnet.rtl.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij