hren
 

OČEKUJU SE VELIKE GUŽVE
Stani, kreni! - riječi su s kojima se najjednostavnije može opisati prometni kaos koji u određenim satima vlada u Splitu i okolici, a svi vozači, vjerujemo, složit će se s nama kada kažemo da se mnogo živaca ostavilo ovog ljeta na našim cestama.

I ptice na grani znaju da sutra na Poljudu Hrvatska igra protiv Mađarske. Zbog toga će se primjenjivati i posebni prometni režim, a kako bi na vrijeme sačuvali živce, vrijedi pročitati uputstvo policije.

Danas od 16 sati, pa do završetka utakmice uspostavit će se blokada prometa na šetnici oko stadiona.

Sutra, od 7 sati uspostavit će se blokade prometa u ulici VIII. mediteranskih igara - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud, kod ugostiteljskog objekta "Hemingway", te na raskrižju s ulicom Sedam Kaštela (osim za vozila policije, odnosno vozila s propusnicom i stanara).

Od 7.45 sati u ulici Put Lore bit će uspostavljeni blokadni punktovi te će od rotora kod Spaladium Arene do Lidla biti u cijelosti onemogućen promet.

Od 16.30 sati uspostavlja se blokada prometa i u Zrinsko-frankopanskoj ulici - od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla - od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza).

- Još jednom upozoravamo vozače da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari, će zajedno s policijskim službenicima, sutra sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila posebno u ulicama Zrinsko- frankopanska, Hrvatske mornarice, Sedam Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje biti premještena.

Ovo se ujedno odnosi i na nepropisno parkirana vozila po sredini kolnika naprijed navedenih cesta, poslali su iz PU Splitsko-dalmatinske dodajući kako će se prije, za vrijeme utakmice i nakon završetka vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

S obzirom da su nam kolone postale svakodnevica, a da se sutra očekuju i dodatne gužve u prometu, savjetuje se građanima koji dolaze na utakmice da na vrijeme krenu prema stadionu te da koriste javni prijevoz, kako bi se izbjegli prometni čepovi i zastoji u prometu.

Napominjemo, kako parkiranje oko stadiona i u široj zoni oko stadiona neće biti moguće.

Izvor: slobodnadalmacija.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij