hren
 

EPILOG SUKOBA
Hrgović želi nastupiti na Olimpijskim igrama, a Pijetraj je tražio od njega da prođe nacionalne kvalifikacije

Predsjednik Hrvatskoga boksačkog saveza Bono Bošnjak potvrdio je za RTL da je na hitnoj sjednici Izvršnog odbora HBS-a jednoglasnom odlukom smijenjen izbornik boksačke reprezentacije  Pijetraj.

"Izvršni odbor Hrvatskoga boksačkog saveza jednoglasno je donio odluku o smjeni Leonarda Pijetraja s mjesta izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije. Također, jednoglasno je izabran Dorijan Ćalić za vršitelja dužnosti izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije", stoji u priopćenju Hrvatskoga boksačkog saveza o današnjoj sjednici.  

Među zaključcima sa sastanka je i uvođenje obveze svim osobama iz sustava Hrvatskoga boksačkog saveza da se prije istupa u medijima moraju konzultirati s Uredom Saveza.  

Pijetraj tražio da Hrgović prođe kvalifikacije za OI

Podsjetimo, posljednjih dana vodila se žestoka svađa između bivšeg izbornika Leonarda Pijetraja i tima hrvatskoga boksača Filipa Hrgovića zbog njegova nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Hrgović želi nastupiti na Olimpijskim igrama, a Pijetraj je tražio od njega da prođe nacionalne kvalifikacije i pobijedi amaterskoga prvaka Marka Miluna. U toj svađi u hrvatskom boksu nijedna strana nije birala riječi pa su optužbe frcale na sve strane, a sve se, čini se, razriješilo današnjom odlukom Izvršnog odbora HBS-a.

Izvor: rtl.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij