hren
 

Hajduk će sutra u posljednjem kolu HNL-a gostovati kod Dinama (19 sati), a o konačnom rezultatu mogao bi ovisiti i plasman Bijelih na kraju ove sezone, kao i termin početka nove (prvo ili drugo pretkolo Europske lige).

Pred novinare je stao trener Hajduka Siniša Oreščanin.

''Pripremamo se za utakmicu kao svaku drugu. Mislim da je teško igrati na nulu. Imamo plan i ideju kako bismo trebali izgledati", najavio je trener bijelih Siniša Oreščanin koji ne može računati na Juranovića, Bradarića, Vučura, Mikulića, Ivanovskog, Sahitija i Josipa Bašića.

Oreščanin nije želio otkrivati sastav, a istaknuo je kako će mu utakmica u Maksimiru biti dobar pokazatelj za dalje. Nije trener Hajduka želio komentirati popis izbornika U21 reprezentacije Nenada Gračana ni isticati je li još koji igrač Bijelih trebao biti na njemu.

''Ne bih išao u tom smjeru. Sinoć kasnije sam vidio taj popis, ne bih se htio miješati u posao izbornika, on najbolje zna'', dodao je.

Osvrnuo se i na planove za ljeto.

''Razgovaramo o tome. Vrlo brzo će sportski direktor izaći pred vas. Ovaj prijelazni rok je možda najbitniji do sada, kako bismo uskladili ciljeve i želje. Jedno je navijački pogled. Svi bismo mi željeli dovesti dva-tri top igrača, ali to nije lako. Treba dobro prokopati i uz vrijednost i što manju cijenu naći dobrog igrača.''

Pojačanja iz HNL-a?

''Vjerujte mi da su skuplji igrači u HNL-u nego stranci. Cijene igrača u HNL-u su nebulozne.''

Sljedeće sezone borba za naslov?

''Pokušavam i trudim se kontrolirati da ne budem slatkorječiv. Nadam se da su ljudi prepoznali naš rad i opus. Vjerujem da znam kako navijač razmišlja. Statistika i što smo napravili ovog proljeća daje nadu navijaču da to možemo ponoviti. Znamo da smo napravili dobre temelje za iduću sezonu. Ako prijelazni rok bude odrađen na pravi način, vjerujem da možemo biti duže u utrci za vrh tablice. Nekakav cilj koji je postavljen je najmanje drugo mjesto.''

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij