hren
 

SPEKTAKULARAN NOKAUT DOGODIO SE PROŠLE SUBOTE NA MMA EVENTU U ORGANIZACIJI BELLATORA
Prošle je subote MMA organizacija Bellator organizirala event u Birminghamu, čiji su glavni program predvodili Tim Wilde i Brent Primus. No glavna priča večeri bio je 39-godišnji Raymond Daniels, jedan od najboljih kickboksača svijeta, koji je spektakularnim potezom nokautirao Wilkera Barrosa.

Nakon što je s dva uzastopna okreta fintirao svog suparnika i "natjerao ga" da spusti gard, kod trećeg je okreta ispalio munjeviti desni kroše kojim je uspavao debitanta u Bellatoru.

Tijekom cijele runde Daniels je bio daleko bolji borac, koji je prijetio pri svakom svom pokretu, no Barros je strpljivo čekao svoju priliku za rušenje, segment borbe u kojoj Daniels nije toliko jak. To se nije dogodilo, a na kraju runde se od svih silnih pokušaja udaraca iz okreta i fintiranja Barros previše opustio i dopustio Danielsu da kreira najbolji potez večeri.

Bila je to tek prva pobjeda Danielsa u svijetu slobodne borbe, ali i drugi nastup, prvi nakon gotovo 11 godina. Daniels je debitirao u Strikeforceu 2008., no nakon što je izgubio od Metcalfa gušenjem, odlučio se vratiti isključivo kickboksingu. U 38 borbi karijere Daniels je upisao 35 pobjeda, te samo tri poraza.

U karijeri se bavio i karateom, a zanimljivo da je slavio protiv danas prepoznatljivih faca u svijetu slobodne borbe - Michaela Paigea i Stephena Thompsona.

Izvor: gol.dnevnik.hr


KOMENTARI: