hren
 

Budućnost Luke Modrića u Realu je upitna, objavio je madridski AS, a Marca piše o razočaravajućoj sezoni hrvatskog reprezentativca.

Modrić je na račun prošlosezonskih nastupa i Svjetskog prvenstva osvojio sve individualne nagrade, ali je ove sezone odigrao neočekivano loše. S njim je Real ostao daleko od trofeja. 

"Nije činio razliku", tako je Marca opisala Modrićevu 2018/19 sezonu. 

"Očekivalo se da će biti jedan od vođa momčadi nakon fenomenalne prošle sezone. Međutim, na početku nije bio fizički spreman, što je pravdao nastupom u dresu Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a i kasnije mu je nedostajalo svježine."

Real su ove sezone vodili Julen Lopetegui, Santiago Solari i Zinedine Zidane, ali je kraljevski klub unatoč promjenama trenera bio konstantno loš.

Čitatelji Marce kao ugodno iznenađenje sezone izdvojili su Viniciusa. Zadovoljni su i Benzemom, kapetanom Ramosom i Reguilonom. Modrić je u ovom izboru navijača među onima koji nisu blistali poput Varanea i Carvajala, ali nisu ni bili očajni poput Mariana, Nacha, Balea, Marcela, Ceballosa i Vazqueza.

Izvor: index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij