hren
 

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati igraju protiv Istre 1961 na Aldo Drosini u Puli u sklopu 26. kola HT Prve lige. Bijeli su ove sezone dva puta igrali protiv momčadi iz Pule i oba puta su slavili. Prvi put u rujnu 2018. godine Hajduk je pobijedio s 4:2 na Aldo Drosini, a zatim i 3:1 u listopadu iste godine na Poljudu.

- Utakmica je vrlo bitna u smislu da jedan ciklus završimo pozitivno. Mislimo da nas čeka vrlo zahtjevna utakmica. Istra ima vrlo dobar napadački potencijal i po kvaliteti kadra ne zaslužuje mjesto na kojemu je sada. Imali su unutarnjih problema, mijenjali trenere, ali generalna slika Istre je da ima dobar potencijal i da nas očekuje baš zahtjevan dvoboj - kazao je trener Bijelih Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja.

Strateg Bijelih danas ne može računati na Oleksandra Svatoka koji je suspendiran za ovu utakmicu zbog isključenja na susretu protiv Rudeša (dva žuta kartona), a Ante Palaversa bit će pošteđen nakon što je odradio tri kompletne utakmice za U-19 reprezentaciju Hrvatske. Stipe Vučur će zbog ozlijede na duže vrijeme biti van konkurencije.

Ivan Vučković bit će glavni sudac današnje utakmice, pomagat će mu Ivica Modrić, Igor Krmar i Ante Čuljak. Svi redom sa zagrebačkom adresom.

Izvor: hajduk.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij