IDEMO JAKO
Prodaja godišnjih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2017/2018 počinje u utorak, 20. lipnja. Pretplate će se moći kupiti u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu, bez obzira na status članstva, i to u vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

Kupnjom godišnje ulaznice/pretplate osiguravate sebi mjesto za sve prvenstvene utakmice Prve lige, Druge HNL (utakmice Hajduka B), za utakmice Kupa i za susrete Europske lige do Play-offa koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2017/2018. U slučaju plasmana Hajduka u Play-off Europske lige pretplatnicima će se omogućiti pravo prvokupa ulaznica u rokovima i terminima koje odredi Klub. 

Kao i do sada, prilikom kupovine, svi članovi imaju popust od 10 do 13 posto, ovisno o kontinuitetu članstva. A sve pretplatnike iz protekle sezone, pretplata će 'čekati' sve do prve domaće utakmice na Poljudu.

U slučaju da se utakmica 2. pretkola Europske lige ne bude igrala na Poljudu prvih 4.000 pretplatnika dobit će ulaznicu za susret koji će se potom igrati na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju.

Također, Klub je za pretplatnike pripremio prigodne poklone. Prilikom kupnje pretplate dobit će Hajdukov privjesak, a osigurana je još i klupska zastava o čijem će preuzimanju Klub u narednim tjednima obavijestiti navijače.

Osim standardne godišnje pretplate, tu su i pretplate Junior (do navršenih 14 godina) i Senior (65+).

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: