hren

NEMA ČUVANJA NULE
Uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige između Hajduka i Iasija igrat će u večeras u 20:30 sati na Poljudu, sada to i službeno možemo objaviti. Odluka je donesena sinoć u 20:21.

A sa tiskovne konferencije prije utakmice, jasna je poruka Hajdukova trenera Marijana Pušnika uoči utakmice:
- Očekivanja su jedna: pun stadion i pobjeda!

Početni sastav, naravno, nije želio otkriti, ali je kazao kako će biti promjena u prvih jedanaest u odnosu na susret u Rumunjskoj. U karantenu u Dugopolje vodi 20 igrača, među njima i Ohandzu i Saida. Ali, neće biti Lovre Kalinića.
- On se ne osjeća dobro. Veliki je kapetan i čovjek, smogao je snage doći i reći mi da trenutno nije u pravoj sportskoj formi pa smo odlučili da ne bude prisutan. On je tek osam dana s nama i logično je da ne riskiramo. Računamo na njega za sljedeće utakmice.

Iz tabora Iasija najavljuju, kao i prije sedam dana, zatvorenu igru i čekanje kontranapada.
- Nema puno tajni. Oni svi igraju iza lopte i strpljivu čekaju šansu. Nažalost, iz naše greške u prvom dijelu su to iskoristili. Vjerujem da smo nešto naučili iz tih grešaka i da ih nećemo ponoviti. Imamo bolje igrače i uz punu podršku publike možemo dalje.

U kakvom je stanju Sušić?
- On je prošle godine proglašen najboljim igračem Hajduka, ne znam zašto ne bi bio i ove godine. On je igrač koji uz Vlašića može biti prevaga. Znamo da nije sto posto spreman, bio je duže vremena ozlijeđen, ali je isto stisnuo zube i pomoći će koliko bude mogao.

U jednom trenutku na treningu ste glasno povikali na igrače kazavši "ako si umoran, izbacit ću te iz tima"?
- Ja uvijek vičem, ha-ha! Ništa se nije dogodilo. Neki su bili umorni, ali nema alibija. Nema kukanja. Ako si umoran dan prije utakmice, ne možeš ni igrati. Nisam trener koji će dan prije utakmice napraviti lagani trening.

Iako Hajduku odgovara i rezultat 0:0, Pušnik o njemu ni najmanje ne razmišlja.
- Nikako na 0:0. Idemo na pobjedu od prve minute!

Trener Iasija Napoli kaže da su bolji od vas?
- Kakav bi trener bio da ne vjeruje u svoju momčad? Ali, ne bih volio pričati o njemu nego o našoj momčadi. Ja sam još više uvjeren da ćemo proći.

Nikola Vlašić također vjeruje u pobjedu i dobro ispunjene tribine.
- Od sebe uvijek očekujem najviše. Više mi paše kad su veća očekivanja, to mi je veći motiv. Analizirali smo prvu utakmicu i vidjeli što smo griješili. Ispravili smo to na treninzima i spremni smo na te njihove situacije. Nećemo ponoviti iste greške. 


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij