hren
 

U petak iza podneva skupina huligana kamenjem je gađala vilu u kojoj se nalazio Ivan Rakitić s obitelji. Nakon dramatičnog događaja slavni je nogometaš zajedno s obitelji gliserom doslovno pobjegao s otoka.

Proslavljeni hrvatski nogometaš Ivan Rakitić prije dva dana došao je na odmor na otok Ugljan. Nogometaš Barcelone za svoju je obitelj iznajmio luksuznu Villu Mariju koja se nalazi u Uvali Čeprljanda. Mještani Ugljana oduševljeno su dočekali dolazak ponajboljeg hrvatskog nogometaša no nažalost huligani nisu mislili tako.

Zadarska policija zaprimila je dojavu o razbojstvu u 14:45, dodaju kako je za sada još uvijek nepoznat počinitelj ili više njih, nepoznatim predmetom razbio staklo na vili u uvali Čeprljanda na otoku Ugljanu. Prijavu je podnijela oštećena osoba. Istraga je u tijeku.

Naime, u petak oko 13 sati na otok je stigla skupina od šest mladića koji su se uputili ispred vile. Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s obitelji. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru.

S razlogom uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Mještani koji su za Dnevnik.hr prepričali ovaj sramotni incident kažu da je situacija bila dramatična jer su čuli kad je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

Ružna reklama za hrvatski turizam, ali i državu u cjelini. Bruka i sramota, a posebno ružna i neugodna situacija za Ivana Rakitića koji je od svih mondenih svjetskih ljetovališta u kojima bi ga dočekali raširenih ruku odlučio provesti odmor u svojoj domovini. Nakon ove sramote vjerojatno posljednji put.

Izvor : Dnevnik.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (16)

 • (Gost_8653)

  Nedaju ercegovce iz hnsa ni po cjenu da dobijemo terorističke ćelije u državi...

  oko 3 godina prije
 • Ko tebe kamenom... (Gost_4778)

  Ma nije ovo nikakav incident , to mu je Milanović u ime SDP-a priko foruma mladih tija čestitat i zaželit dobrodošlicu pa su mu Villu zasuli bombonima i cvićen.Ovo šta se razbilo caklo sigurno je bila koja karamela kojoj je proša rok trajanja.Znamo svi da našim ljevičarima samo bonboni ispadaju iz usta i ruku , di bi oni kamenom.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2171)

  "Znamo svi da našim ljevičarima samo bonboni ispadaju iz usta i ruku , di bi oni kamenom."

  Je li to ka skrušeni demokršćani?

  http://bturn.com/wp-content/uploads/2011/10/pride-Split_9.jpg
  http://www.jutarnji.hr/migration_catalog/plin-s1/347185/alternates/LANDSCAPE_880/plin-S1

  oko 3 godina prije
 • Zastavnik (Gost_4778)

  Jesu li po ministru Orepiću i za ovaj događaj kao i za ono u Francuskoj krivci na oba dvije strane.Jerbo ća ima Rakitić ljetovat u Hrvatskoj i igrat za Lipu našu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5127)

  Jeli i Rakitic zvezdaš

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4778)

  Ne razumin ove slike gore , jel ovo reklama za Adria plin , ili ljudi čekaju u fili za plin.

  oko 3 godina prije
 • Ig (Gost_5190)

  Diglise cetnici opet protiv Hrvatske

  oko 3 godina prije
 • Babe,žabe i .... (Gost_4778)

  Zanima me koliko će se sad udruga i nevladinih organizacija javiti povodom napada na Hrvatskog reprezentativca.Kad su onom smiješnom liku Anti Tomiću huligani oteli šešir svi su se propeli na zadnje noge i natjecali se tko će bit više patetičniji.I to sve zbog jednog piskarala koji želi bit kopija M.Smoje i čije radove čitaju jedino jugofili i mješanci.Napad na Rakitića nije posebno dojmija naše moralne vertikale u tim udrugama.Razlog je više nego jasan radi se o Milanovićevoj podjeli na " naše i njihove" a ovdje se u ovom slučaju vrlo dobro zna tko je tko.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5141)

  "Kad su onom smiješnom liku Anti Tomiću huligani oteli šešir svi su se propeli na zadnje noge"

  Ko to "svi"? Može jedno pitanje: koji su to četnici, komunjare i orjunaši koji bacaju petarde po stadionu u Francuskoj, a na Poljudu crtaju svastiku? Ili je najlakše neprijatelja etiketirat kako trenutak paše, a ne rješavat posljedice ali i uzroke vandalizma?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5141)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4778)

  Goste 5141 "koji su to svi"
  -to su svi oni koji glasaju za SDP , odnosno njihovo biračko tijelo
  -pitam ja tebe kako to da nitko, ama baš nitko nije osudija ni jednim slovom ono šta se dogodilo u Francuskoj i prekjučer na ugljanu nego dajete tim huliganima za pravo jer očekujete od njih sutra glasove na izborima
  - jadno da ne može jadnije

  oko 3 godina prije
 • (Gost_702)

  koje ludosti samo zato šta je on igrač. jel se iko siječa koliko se stakala na ponistran i žarulja razbilo iz pračke i stinon pa niko od toga nije pravija drame. da je ovaj tip pravi osta bi di je i onda govorio "ne može mi niko odnijet osmijeh". koliko je žena ubiveno, koliko je satraveno i da su vozaći pobigli pa se policija nije pritrgla tražit. e, ali je on lovaš barcelone, a takvi su blesavom narodu najdraži.

  oko 3 godina prije
 • Za Kastelane je ovo vaznije (Gost_7205)

  Vaznije od ovog za gradjane Kastela je cijena vrtica koja 615 kn za jaslice 665 kn i nema popusta ako imatte 2 ili vise djece. To je moji sugradjani tragedija, inace vrtic je kosta 490 kn i prva odluka Udovica je bila povecanje cijene za 15%. Znci da obitelji sa 2 djece godisnje uzme 2500 kn. Usporedbe radi u splitu je 490 kn ako imate dvoje djece boravak drugog placate 340 kn. Razlika OD 450 kn mjesecno na 2 djece. Samo vi raspravljajte o huliganima

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6183)

  "Goste 5141 "koji su to svi"
  -to su svi oni koji glasaju za SDP , odnosno njihovo biračko tijelo
  -pitam ja tebe kako to da nitko, ama baš nitko nije osudija ni jednim slovom ono šta se dogodilo u Francuskoj i prekjučer na ugljanu nego dajete tim huliganima za pravo jer očekujete od njih sutra glasove na izborima"

  - Koliko znam, a znam, za sdp glasa u vrj glave 20% od onih s pravom glasa, dakle ne SVI.

  - divljaštvo se mora osudit. To je, pored ostalih (vlasti i mudrih glava) i pricidnica glavom i bradom i sama rekla, ako ti njena išta znači. Ono šta nije rekla (i ne samo ona) je koji su razlozi pa da je sve popizdilo na HNS, čak su se huligani prigorili pa i svojima štetu napravili.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4110)

  bravo za gosta 7205. ovi ostali su redon zatucane ovce sta znaju samo sta in se servira da znaju. mislite svojon glavon. ostavite se vise hadz-a i sdp-a, ustasa i partizana. necemo nikad naprid. mozda i ne zasluzujemo bolje kad malo bolje promislin

  oko 3 godina prije
 • domaci (Gost_3660)

  Mediji su to sve prenapuhali Mene više brine cijena dva pržena jaja110 kuna .Oguli gosta do kraja. A luđaka ima svugdje . Netko sistematski kompromitira Dalmaciju. Vidim na kući video nadzor valjda ce ga policija indetificirati .Poljud je imao video nadzor pa ništa.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij