hren
 

Poraz Bijelih na pripremama u Sloveniji.

Hajduk je s minimalnih 1:0 poražen od slovenskog Aluminija u pripremnoj utakmici danas odigranoj u Kidričevu. Iako su Bijeli imali više od igre tijekom cijelog susreta, momčad Marijana Pušnika nije uspjela zatresti suparničku mrežu, dok je drugoplasirana momčad slovenske druge lige to uspjela napraviti u 70. minuti susreta. 

Jedini pogodak postigao je Vrbance koji je s nekih 12 metara pogodio u suprotni kut nemoćnog vratara Grbića. 

Što se tiče Hajduka, vrijedi izdvojiti dvije prilike Mastelića iz prvog dijela, prvi put je glavom pucao malo pored vrata, dok je u drugom pokušaju pogodio gredu sa sedam metara. 

U drugom dijelu Bijeli nisu imali izrazite šanse, napravili su veliki pritisak nakon primljenog potogtka, no izuzev nekoliko dalekometnih udarac, ništa vrijedno spomena. 

Hajduk prvo poluvrijeme: Stipica, Juranović, Nižić, Ćosić, Milić, Jefferson, Kožulj, Vlašić, Radčenko, Sušić, Mastelić.

Hajduk drugo poluvrijeme: Grbić, Pejić, Bilji, Ismajli, Memolla, T. Bašić, Hairlahović, Kalik, Vojković, Rapaić, Radčenko.

Izvor: Dalmacijanews.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_2040)

  Odlično, čeka nas još jedna sezona "uživanja" u odbijanju baluna od hajdukovih igrača.

  oko 3 godina prije
 • Jad i tuga od nekad uglednog kluba (Gost_9130)

  odma ću sutra poć vazet preplatu i učlanit se :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  oko 3 godina prije
 • Vaš Hajduk (Gost_1157)

  Jel to taj jaki Hajduk za koji su se borili Rilov,Grujić,Islamović i slični.Oće te li opet radit demonštracjune na rivi kontra HNS -a za čisti ,pošteni ,transparentni Hajduk s ciljem prikrivanja svoje nesposobnosti i neznanja.Uvatite se onoga šta znate radit , ako uopćw išta znate osim izazivat i radit nemire i ostavite se baluna.Otkad navijači vode klub otišlo je sve u niku stvar.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3148)

  Šta nam Mamić radi ovo nije normalno da je ovim bauštelcima novce da nas dobiju

  oko 3 godina prije
 • Nikad jači (Gost_6242)

  A kako bi dobili Čelik kad ne mogu Aluminij koji je puno mekši.Dva su krivca za ovi poraz Hajduka.Prvi su Mamić i Šuker koji svojim moćima negativno utječu na igrače Hajduka , a drugi razlog je taj šta su "bijeli" bili bez potpore najboljih sinova Torcide jerbo jedni su u pržunu a drugi po" šumama i gorama" u strahu od policije.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6242)

  Mogu vam reć da se osjeća veliki pomak otkad je udruga "Vaš Hajduk" preuzela klub u svoje ruke.Od financija pa do rezultata,ne znaš di je veća žalost.
  Kako to da sad niko ne viče "Uprava odlazi"Ono za šta ste se zalagali za čisti Hajduk dobili ste u liku da je trener Slovenac,direktor Portugalac,šef škole Čeh ,igrači koji dolaze na probe sve sami Dalmoši.
  Mmolim vas nemojte više čistiti dosta ste očistili.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij