hren

Od 20:30 Hrvatska igra protiv Moldavije u Koprivnici.

Prvu od dvije prijateljske utakmice hrvatska nogometna reprezentacija igra danas protiv Moldavije u Koprivnici s početkom u 20:30.

Nakon što je završila prvu fazu priprema - petodnevni ciklus u Međimurju - Hrvatska će po prvi put odigrati utakmicu u Podravini.

Iako cijene ulaznica nisu popularne, očekuje se da će jedina tribina koprivničkog stadiona, na koju može stati 3.134 gledatelja, biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ante Čačić ne može računati na Luku Modrića i Matea Kovačića zbog finala Lige prvaka, Ivana Rakitića koji je zauzet marketinškim obvezama u Barceloni te kapetana Darija Srnu i Marija Mandžukića koji su na produženom odmoru. Stoga će sastav biti prilično ispremiješan i sigurno je da će večerašnjoj postavi to biti prvi zajednički nastup (a vjerojatno i zadnji).

Obrambeni red jedino je što je Čačić otkrio u najavi susreta, kazavši kako će, s lijeva na desno, zaigrati Ivan Strinić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko.

Što se tiče Moldavaca, oni su trenutno 156. reprezentacija svijeta, a samo su četiri europske selekcije lošije od njih (Malta, Lihtenštajn, San Marino, Andora).

Izbornik Moldavije Igor Dobrovoljski susreo se sa specifičnom (i neugodnom) situacijom u pripremi ovog dvoboja. Naime, u njihovom prvenstvu ove nedjelje će Dacia i Sheriff igrati majstoricu za prvaka zbog čega Dobrovoljski nije mogao računati na osmoricu igrača koje je imao u kadru za prijateljske utakmice krajem ožujka.

Čak i da imaju na okupu igrače iz svojih najboljih klubova, Moldavcima bi jedini cilj u Koprivnici bio izvući što manji poraz. S obzirom na novonastale okolnosti, za očekivati je da će Nikola Kalinić, Andrej Kramarić ispratiti ih s dosta golova.

Vjerojatni sastavi:

HRVATSKA: Subašić - Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Strinić - Perišić, Badelj, Brozović, Pjaca - Kramarić, N. Kalinić

MOLDAVIJA: Cebanu - Jardan, Golovatenco, Cascaval, Epureanu - Ionita, Vremea, Cebotaru, Ambros - Milinceanu, Ivanov

Izvor: GOL.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij