hren

SVE JE SPREMNO ZA PRVU B2B RUN
Koliko je sporta u nogama Splićana vidjet ćemo već ovog četvrtka, 19. svibnja, na prvoj poslovnoj utrci B2B RUN, koja se održava u gradu pod Marjanom. S početkom u 18 sati, svi zaljubljenici u trčanje sa splitskom adresom, udruženi u timove od najmanje tri člana, imaju prilike iskusiti jedinstven događaj namijenjen isključivo poslovnoj zajednici koja se želi još bolje i kvalitetnije povezati s kolegama izvan radnog okruženja. Prijave su zaključene krajem travnja, a sudionici s nestrpljenjem čekaju znak za start.

„Prijave su zaključene, oprema za trčanje je spremna i još samo sitno odbrojavamo do početka prve B2B RUN utrke u Splitu. Izuzetno smo sretni što će se B2B RUN ove godine održati u čak četiri hrvatska grada i što sezonu otvaramo upravo u Splitu. Drago nam je i što su kolege iz Splita, ali i ostatka Lijepe naše, prepoznale važnost kretanja, zajedničkog povezivanja i umrežavanja na ovaj, neformalan način. Ova utrka spaja sport i druženje i vjerujem da sve prijavljene čeka mnogo zabave, ali i pozitivnih emocija nakon ostvarenja zajedničkog cilja“,  izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica B2B RUN utrke.

Naslovni sponzor utrke je Hrvatski Telekom, a velik broj prijava za splitsku utrku potvrđuje da sportski duh kola i dalmatinskim korijenima. Više od dvjesto prijavljenih trkača spremno je za svoju prvu poslovnu trku u Splitu, a oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade. Ove godine, nagrađuje se i posebna kategorija - „tim koji odlikuje najbolja atmosfera“.

Više o B2B RUN utrci možete saznati na www.b2brun.hr, a pratiti ih možete i na društvenim mrežama: B2B RUN Croatia Facebook stranicate b2bruncroatia Instagram profil


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij