hren

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je imena 27 igrača koji će se boriti za kartu za Francusku. Na popisu nema većih iznenađenja...

Popis Ante Čačića za pripreme za Europsko prvenstvo nije donio neka neočekivana imena. Kao što je od ranije poznato, Čačić je prekrižio Dejana Lovrena, a priče o pozivu Eduardu da Silvi nisu se ostvarile.

Izbornik je pozvao četvoricu vratara, tu je stalni trio Subašić - Kalinić - Vargić, a kao četvrti priključen im je Dominik Livaković.

U obrani od novih imena je stoper Red Bull Salzburga Duje Ćaleta Car, u veznoj liniji poziv su dobila trojica Dinamovih igrača Antolić, Rog i Ćorić dok su u napadu očekivana imena.

Hrvatsku na pripremama očekuju dvije prijateljske utakmice, 27. svibnja u Koprivnici protiv Moldavije te 4. lipnja u Rijeci protiv San marina.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 20. svibnja u Zagrebu, dva dana kasnije hrvatska ekspedicija odlazi na pripreme u Sv. Martin na Muri, od 29. svibnja boravit će u Rovinju, a odlazak u francusku bazu Deauville predviđen je za 7. lipnja.

Popis reprezentativaca:

VRATARI: Subašić, Kalinić, Vargić, Livaković

OBRANA: Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Schildenfeld, Vrsaljko, Jedvaj, Ćaleta Car

VEZNI RED: Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Badelj, Brozović, Halilović, Antolić, Rog, Ćorić

NAPAD: Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Čop

Izvor: Sportnet.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij