hren
 

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić uplatio je 400.000 kuna za zadarsku bolnicu i još 100.000 kuna za splitsku bolnicu.

Svjesni trenutka kojeg svi proživljavamo, važnosti borbe protiv pandemije koronavirusa SARS-CoV-2 i u konačnici utjecaja pandemije na funkcioniranje Kluba, HNK Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka ''Bilo srce'' pokreću humanitarnu akciju "Dišimo kao jedno" s ciljem opremanja intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

UGLEDNI Times piše da je UEFA odlučila kako okončati sezonu prekinutu pandemijom koronavirusa.

U vremenu u kojem sportske aktivnosti miruju, donosimo vam serijal o najvećim uspjesima hrvatskog sporta.  Ovoga puta ćemo se vratiti 120 godina unatrag, na konac 19. stoljeća kako bi se prisjetili Milana Neralića.

ČAK SE I TO RAZMATRA
Ljubitelji formule 1 trebaju se pripremiti na sve moguće scenarije po pitanju ovogodišnjih utrka Svjetskog prvenstva

LIGE PETICE
NOGOMET nije bio u ovakvoj krizi od Drugog svjetskog rata. Zbog pandemije smrtonosnog koronavirusa, koji dnevno po cijelom svijetu odnosi tisuće života, natjecanja su prekinuta, a nitko sa sigurnošću ne može kazati kad će i hoće li biti nastavljena.

U vremenu u kojem sportske aktivnosti miruju zbog zdravstvene krize, donosimo vam serijal o najvećim uspjesima hrvatskog sporta kroz povijest. Danas govorimo o jednom od najuspješnijih hrvatskih sportaša Matiji Ljubeku.

Hrvatska psihološka komora objavila je na svojoj službenoj stranici smjernice za očuvanje mentalnog zdravlja sportaša (naravno i nesportaša!) za vrijeme provođenja sigurnosnih mjera tijekom pandemije koronavirusa.

Posljednjih dana učestali su upiti medija i pojačan je interes javnosti oko mjera koje Uprava HNK Hajduk Split namjerava poduzeti po pitanju funkcioniranja u okolnostima pandemije virusa Covid 19. Problem pandemije koronavirusa je bez ikakve dvojbe, pored svih segmenata društva, pogodio i sport, prvenstveno udarajući na njegovu suštinu u vidu sportskog nadmetanja, a posljedično i na poslovanje sportskih klubova.

Olimpijske igre odgođene su za 2021. godinu.

SVAKA ČAST, MAJSTORE!
Slavni Portugalac uključio se u akciju te se javio za volontiranje u centru za pomoć starima i nemoćnima u londonskoj četvrti Enfield. S maskom na licu jedva su ga prepoznali...

ZADARSKI SPORTSKI PSIHOLOG SAVJETUJE KAKO SE PONAŠATI TIJEKOM EPIDEMIJE KORONAVIRUSA
Vrhunski sportaši koji su dobro posložili životne vrijednosti prioritete koriste ovaj period za ulaganje u obitelj i druge životne uloge za koje su zbog prirode posla imali vrlo malo vremena – objašnjava Gauta

NAPAO SAVVEZ
Glavni trener Boksačkog kluba Gladijator Tomo Kadić, koji se nalazi u samoizolaciji nakon povratka s olimpijskih kvalifikacija iz Londona, otkrio je kako je jedan član reprezentacije pozitivan na koronavirus.

TUŽNA VIJEST
U sportskom svijetu dovoljno je reći Branko Cikatić. Svatko tko iole prati sport zna da se radi o jednom od najvećih sportaša na našim prostorima.

Ugledni talijanski virolog Pierluigi Lopalco smatra kako se navijači na utakmice Serie A neće smjeti vratiti barem do listopada ove godine.

U vremenu u kojem sportske aktivnosti miruju zbog zdravstvene krize, donosimo vam serijal o najvećim uspjesima hrvatskog sporta kroz povijest. Danas je na redu slavni hrvatski boksač Mate Parlov.

Blaž Slišković je prije točno 36 godina postigao jedan od najvažnijih golova u povijesti Hajduka...

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) razmatra različite scenarije za ljetne Olimpijske igre u Tokiju nakon što je pandemija koronavirusa otkazala gotova sva sportska natjecanja diljem svijeta, ali samo otkazivanje Igara nije jedan od njih, izjavio je predsjednik MOO-a Thomas Bach za "New York Times".

U vremenu u kojem sportske aktivnosti miruju zbog zdravstvene krize, donosimo vam serijal o najvećim uspjesima hrvatskog sporta kroz povijest. Budući da se kaže da 'dame imaju prednost' počet ćemo s Đurđicom Bjedov.

Hajduk je na današnji dan 1980. godine u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa prvaka pobijedio Hamburger sa 3:2, ali to mu nije bilo dovoljno za prolaz zbog broja golova u gostima (Nijemci su u prvom susretu pobijedili 1:0).

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij