Tommy grupa, jedan od vodećih hrvatskih poslovnih sustava, ovim putem najavljuje novu komunikacijsku platformu kampanju pod nazivom Di ćeš bolje“. Ključna poruka koju šalju jest međusobna povezanost kompanija i djelatnosti grupe s trgovačkim lancem Tommy kao glavnim nositeljem aktivnosti u čijem se prodajnom sustavu realizira interakcija s kupcima.

-Naš brand Tommy razvijali smo prethodnih 30 godina s ciljem da budemo prepoznatljivi kupcima i diferencirani na tržištu kao mjestu najpovoljnije i najugodnije kupovine. Asortiman koji nudimo na našim prodajnim mjestima strukturiran je prema željama i potrebama naših kupaca, a posebnu pozornost posvećujemo asortimanu svježih proizvoda iz kategorija svježega mesa i ribe, svježeg voća i povrća, delikatesnih proizvoda koji se nude svježe narezani, te pekarsko-slastičarskih proizvoda.
Najveći dio toga asortimana je hrvatskog porijekla i nabavljen je od lokalnih dobavljača, a dio se proizvodi i unutar poslovnog sustava Tommy grupe u povezanim tvrtkama Bobis i Petason, - poručuju iz Tommyja.

Sustav kontrole kvalitete proizvoda i uspostavljena sljedivost hrane u distribucijskom lancu  je poslovni standard koji osigurava kupcima kvalitetu i sigurnost proizvoda. Suvremeno i funkcionalno uređeni prodajni prostori omogućavaju kupcima kvalitetniji vizualni doživljaj asortimana, a cjenovna politika definira Tommyjevu ponudu kao istinsku vrijednost za potrošeni novac.

Objedinjujući sve sastavnice svog koncepta žele dodatno približiti Tommy kupcima i ukazati na cjelovitost svoje ponude i usluge, uz posvećenost svakom pojedinačnom kupcu, što im omogućava educirano i ljubazno osoblje.

Tommy nudi kupcima vrijednost u svakom pogledu i povjerenje koje žele trajno unapređivati, a ova kampanja ima za cilj na jednostavan i prihvatljiv način dodatno približiti Tommy kupcima koji su za njih uvijek u prvom planu.

Kampanja započinje danas, 21.travnja, a bit će prezentirana putem promidžbenih spotova objava u raznim komunikacijskim kanalima uključujući i društvene mreže.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij