hren
 

U  MATOŠEVOJ 29.
Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, u kojem razdoblju je taj hipermarket postao sinonim za ugodnu i povoljnu kupovinu na širem području grada Splita pa i Splitsko-dalmatinske županije, u Tommyju su se odlučili za potpunu obnovu interijera i eksterijera i uvođenje modernije tehnologije poslovanja.

Hipermarket Tommy Solin suvremeno je i funkcionalno opremljen te redizajniran, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, bolji i kvalitetniji nego do sada.

Površina korisnog prostora premašuje 2.000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, od kojih je sada značajan dio i natkriven.
Ponuda, koju standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, sada je još bolja i raznovrsnija uz uobičajeno povoljne cijene.

Posebna pozornost pridana je odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i delikatese, čemu treba pridodati i pekarnicu „Bobis“ sa dnevno svježom ponudom pekarsko slastičarskih proizvoda i ugostiteljskih usluga.

Kupci mogu koristiti i 4 „express“ blagajne, koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora.

U hipermarketu Tommy Solin sada je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a objekt je priključen i na plinsku mrežu kako bi koristili plin kao ekološki prihvatljivi energent.

Ulaganjem u ovakve suvremene tehnologije Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij