hren
 

KAŠTELANSKA S & C ORGANSKA KOZMETIKA UZ BOK S NAJVEĆIM EUROPSKIM BRENDOVIMA
OPG Plazonić Knežević iz Kaštel Starog još 2014. godine krenuo je s nasadima smilja u selu Blizna, nedaleko od Trogira u uvjetima koji su povoljni za takav poduhvat. Danas, nakon samo četiri godine poslovanja, njihovi proizvodi osvajaju svijet.

Međutim, da svaki početak nije jednostavan kazuju i činjenice da monopol i loše cijene sirovine na tržištu nisu ulijevali nadu u isplativost same investicije. No, ne odustajući, novonastalu situaciju prepoznaju kao priliku da pomaknu granice svojeg iskustva stoga izabiru drugačiji pristup i sirovinu umjesto da prodaju koriste za proizvodnju organske kozmetike.

Danas je na njihovim plantažama zasađeno cca 100.000 sadnica smilja i nakon predanog rada ponosno predstavljaju S&C natural cosmetic.
U ponudi imaju melem od smilja, macerat, čaj i šampon za kosu. Proizvodi se mogu naći u ljekarnama Pablo i trgovinama i suvenirnicama čiji proizvodi nose oznake   Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko.

Kvalitetom i svim potrebnim certifikatima stoje uz bok najvećim europskim brendovima te ovo postaje još  jedna priča koja potvrđuje kako se u našem kršu ipak može uspjeti.
Njihov moto je: "Svaki dan je novi početak!"


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij