hren
 

Učilište ELEMENTA - Ustanova za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Kaštel Gomilici, Fra Ante Pavlova 2, nudi veliki broj kvalifikacija i prekvalifikacija, edukacija i radionica te pridonosi kvaliteti poslovanja i razvoju konkurentnosti na tržištu.

Osim ponude obrazovnih programa osposobljavanja i usavršavanja, u ponudi su i tečajevi stranih jezika:

-       engleski (stupnjevi od A1 do C2)
-       njemački (stupnjevi od A1 do C2)
-       talijanski (stupnjevi od A1 do C2)
-       ruski (stupnjevi A1,A2)

Sva usavršavanja, osposobljavanja i tečajevi stranih jezika unose se u elektronsku radnu knjižicu. Svi programi odobreni su od Agencije i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

www.uciliste-elementa.hr

Cijene obrazovnih programa su konkurentne te odobravamo obiteljske popuste kao i obročna plaćanja. Cijene tečajeva stranih jezika formiraju se ovisno o tome hoće li to biti početno, napredno, individualno ili grupno obrazovanje.

Kvalitetnim obrazovanjem polaznici postaju konkurentniji na tržištu rada, a mnogobrojni se odlučuju i na pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata.

Kreirajte i odaberite model edukacije koji najbolje odgovara Vašem znanju i ciljevima. Učilište ELEMENTA vas poziva na neobavezan susret s predavačem.

Zašto odabrati Učilište ELEMENTA?

-       Osposobljavanje, usavršavanje ili tečaj stranog jezika u Kaštelima
-       Nudi se personalizirani pristup svim polaznicima. Ponuda Učilišta ELEMENTA se oblikuje prema svakom polazniku posebno.
-       Ne treba čekati da se popune mjesta u grupi jer se sva osposobljavanja i usavršavanja te tečajevi stranih jezika organiziraju i za samo jednog polaznika
-       Tečajevi, osposobljavanja i usavršavanja se formiraju tijekom cijele godine te se  nikad nije kasno uključiti u obrazovni program
-       Nakon završenih osposobljavanja i usavršavanja, stečene vještine pomažu pri uključivanju u tržište rada
-       Edukaciju djelatnika moguće je organizirati i u prostorima tvrtke


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij