hren
 

POZNATA IMENA SVJETSKE MODE OD SADA I U TROGIRU
Htjeli biste kupiti nešto moderno, svježe, privlačno? Modne novosti poznatih imena iz svijeta mode sada su vam nadohvat ruke. Tally Weijl, Tom Tailor, Marx, Parfois i druga svjetska imena, od sada možete naći i u Trogiru, u novootvorenom butiku Dress Code, na drugom katu TC Marisa.

Tako od sada ne morate pod svaku cijenu odlaziti do udaljenijeg Splita, jer su butik Dress Code i TC Marisa nezaobilazno mjesto dobrog shoppinga.
Bogata ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka, omogućit će vam da slijedite modne smjernice i razvijete aktualni modni stil.
Osim za pripadnice nježnijeg spola, Dress Code nudi i bogatu ponudu za modno osviještene muškarce, a ponudom u Dress Codu Trogir je postao bogatiji i ispunjena je praznina kada su u pitanju modni brendovi.

Kolekcije Tally Weijl nastaju u prijestolnici modnih trendova, u Parizu. Tally Weijl nudi širok izbor cjenovno pristupačne odjeće, obuće i modnih dodataka.
Šljokice, prugasti i raznobojni uzorci te pregršt nakita – sve je to dio ormara Tally Weijl djevojke... osjećajna, zanosna, romantična, jednom rječju slatka... sve mogu biti Tally Weijl djevojke!

Modna marka Tom Tailor vodeća je u srednjem cjenovnom razredu odjeće. Kolekcija je namijenjena mladim i modernim ženama i muškarcima. Ova modna marka je dakle moderna, trendi, elegantna modna marka, a odjeća je izrađena od kvalitetnih i posebno odabranih tkanina.
Kao urbana modna marka Tom Tailor nastupa sa sloganom „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Robna marka Marx predstavlja stil odjevno neopterećen uniformiranim modnim zapovijedima. S Marxom možete otkriti stil odijevanja koji će vas osvojiti već na prvi pogled, a pri čemu nećete biti uskraćeni za udobnost.
Svježi krojevi, kvalitetni materijali i maksimalna udobnost.

Parfoisje vodeća modna marka modnih dodataka, a Parfois kolekcije omogućuju da svatko dobije ono što mu najviše odgovara kako bi izgradio svoj imidž.

Sve navedeno može vam biti dostupno po još povoljnijim cijenama od srijede, 27. prosinca, jer tada počinje sezonsko sniženje od čak 40 posto na sve, bez iznimke.

Požurite jer najbolji komadi nestanu prvi, a sniženje traje do isteka zaliha.
Vidimo se!


KOMENTARI: