hren

NAJVEĆI IZBOR STROJEVA I ALATA ZA POLJOPRIVREDU
Tvrtka Đano Trade d.o.o. iz Klisa početkom prosinca otvorila je novu prodavaonicu u Kaštel Sućurcu na adresi Cesta Dr.Franje Tuđmana 334.

U prostoru veličine preko 100m2 možete pronaći najveći izbor strojeva i uređaja za poljoprivredu i maslinarstvo, agregata, industrijskih strojeva i alata renomiranih brandova: HUSQVARNA, HONDA, PRAMAC, BENASSI, EFCO, STIGA, YANMAR, BRIGGS & STRATTON, CAMPAGNOLA,  a novitet u našoj ponudi je profesionalni baterijski alat MILWAUKEE.

Osim prodaje navedenih brandova tvrtka se bavi najmom i servisiranjem agregata, strojeva za maslinarstvo i poljoprivredu. U ovom novom prodajnom prostoru možete naći i velik asortiman rezervnih dijelova i pribora, te ostaviti strojeve na servisu koje djelatnici tvrtke svakodnevno odvoze u servisni centar u Klisu, te ih po obavljenom servisu i vraćaju.

Umjesto svečanog otvorenja tvrtka je odlučila donirati određena financijska sredstava za pomoć liječenja i oporavka našeg malog sugrađanina TONIJA JANKOVIĆA iz Kaštel Gomilice.

Djelatnici ĐANO TRADE srdačno Vas očekuju uz prigodne poklone u narednim danima svaki dan 8-18 sati te subotom 8-12 sati.

Za više informacija obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ovdje.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij