hren

Svečanim presijecanjem vrpce otvoren je u subotu, 11.studenoga, novi supermarket Ribola u Kaštel Starom. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela g. Denis Ivanović, predstavnici Uprave Ribole te brojni posjetitelji.

Moderno projektiran i opremljen objekt izgrađen je u skladu s najnovijim standardima i propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Novi supermarket Ribola uređen je prema suvremenom konceptu gradnje i uređenja interijera, u formatu koju Ribola prati u posljednje vrijeme a koji podrazumijeva veći prodajni prostor, više prirodnoga svjetla, te atraktivan izgled.

Na ukupnoj površini od 2.050m² raspoređen je prodajni i skladišni prostor, banka i parking. U samome objektu otvorena je i mesnica. Povodom otvorenja pripremljen je zabavni program s poklonima za prve kupce.

-Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije. Stoga smo ponudu asortimana robe široke potrošnje dodatno proširili vinotekom, raznovrsnijim odjelom delikatesa i zdrave hrane te svježe pečenim i toplim kruhom i pecivima iz vlastite dorade. Sada naši kupci u Kaštel Starom imaju sve na jednom mjestu, čime želimo potvrditi da Ribola zaista i jest najbolji susjed – kažu ovom prigodom iz Ribole.

Tvrtka Ribola već dugi niz godina djeluje na području Kaštela i otvaranje još jednog prodajnog centra u Kaštel Starome pozdravio je i kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović uputivši čestitku cijeloj Upravi tvrtke na njihovom angažmanu, radu i društvenom djelovanju u lokalnoj zajednici.

-Danas kada su teža vremena, oni idu naprijed i zapošljavaju, a uskoro očekujemo nakon ovog u K. Starome, otvaranje njihovog prodajnog centra i u Gomilici, kazao je gradonačelnik Ivanović komentirajući i njihov društveni angažman u Gradu jer je upravo tvrtka Ribola ta koja sponzora kaštelanske sportaše, košarkaše, odbojkaše i rukometaše kao i brojne udruge u gradu.

Novootvoreni supermarket Ribola 19. je poslovnica ovog lanca u Kaštelima, a 78. u ukupnom broju poslovnica na području srednje Dalmacije. Ribola danas zapošljava više od 600 djelatnika te uz lanac trgovina raspolaže i vlastitom otkupnom stanicom za voće i povrće domaćih proizvođača.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij