hren

OD 19:30 SATI, A UZ RIBLJE I MESNE DELICIJE ZA ODLIČAN ŠTIMUNG BIT ĆE ZADUŽEN JOLE
Povodom 25. obljetnice poslovanja, kaštelanska tvrtka Ribola organizirala je za sve svoje kupce, partnere, djelatnike i posebno najbliže im susjede Kaštelane, rođendansku proslavu uz obilje hrane, pjesme i humora. Večeras od 19:30 započinje program u Kaštel Kambelovcu, Brce kada će šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija pripremati Mega cooking show.

Svi  posjetitelji moći će se osladiti odličnim rižotom s plodovima mora, a nakon podjele 1000 porcija rižota kreću sa zagrijavanjem roštilja za meso.Osim dobre spize, za odlično raspoloženje nakon nastupa Jukebox benda pobrinut će se Jole, definitivno najbolji zabavljač među domaćim glazbenicima. Sigurno je da će se svi posjetitelji itekako dobro i nasmijati jer će program voditi uvijek dobro raspoloženi Damir Mihanović – Čubi stoga možemo biti sigurni da nas večeras u Kambelovcu čeka odlična fešta.

Osim što Ribola ima 77 trgovina, od Šibenika do Zaostroga, na području Dalmatinske zagore te velikih srednjodalmatinskih otoka, ipak su najbrojnije u Kaštelima te iz godine u godinu sve veći dio sredstava ulažu u kulturne, sportske i humanitarne udruge. Upravo će kaštelanski rukometaši, odbojkaši i košarkaši večeras biti zaduženi za podjelu hrane svim posjetiteljima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij