hren
 

JEDINSTVENI  JEDNODNEVNI IZLET
Naš glavni grad jedna je od najprivlačnijih adventskih destinacija u Europi.  Za mnoge je tako blizu, a ipak tako daleko,  za neke financijski za neke vremenski. Za mnogu djecu neostvarena želja. Doživite advent u Zagrebu,  svjetla Zrinjevca i Tkalčićeve, klizalište na Tomislavcu, događanja na Trgu Bana Jelačića, zabavu na Europskom trgu… Želite li posjetiti neki muzej ili koncert, a možda i rodbinu? U nastavku pročitajte o jedinstvenom jednodnevnom  izletu  za sve uzraste po popularnoj cijenu uz potpunu organizaciju putovanja.

Jednodnevni izlet u subotu - 03.prosinaca 2016.

Polazak s dogovorenog mjesta u jutarnjim satima (predlažemo u 08:00h). Vožnja autobusom visoke turističke klase autocestom do Zagreba uz pauze prema želji i potrebi putnika. Po dolasku u Zagreb (oko 14:00) pauza u Arena centru za osvježenje, kavu i slično... (cca 30 min), a potom odlazak u panoramski razgled grada: CIBONIN TORANJ, MIMARA, HNK, TOMISLAVAC...

Po dolasku u strogi centar grada slobodno vrijeme za individualne želje i sklonosti:

- ADVENT NA EUROPSKOM TRGU - pješačka zona starog centra grada; nudi adventski sadržaj, uz prigodnu prodaju suvenira i božićnih ukrasa, ugostiteljsku ponudu i glazbeni program.
- ADVENT NA BAJKOVITOM ZRINJEVCU - iluminacija, glazbeni program, ponuda unikatnih i zanimljivih suvenira, zagrebačkih specijaliteta te dječji program.
- BOŽIĆNI SAJAM - tradicionalni Božićni sajam na ulicama oko Trga bana Jelačića; nudi prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire koje su izradili zagrebački obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda.
- LEDENI PARK TOMISLAVAC - klizalište u jednom od najljepših zagrebačkih parkova uz biranu ugostiteljsku ponudu i glazbeni program.
- Izuzetno bogata i zanimljiva večernja događanja u centru grada, zabava i razonoda.

Povratak prema Splitu je u dogovoreno vrijeme u kasnijim večernjim satima (cca 22:00-23:00) ovisno o želji većine, dolazak na mjesto polaska je u ranim jutarnjim satima.
Također, autobus je na raspolaganju za sve potrebe tijekom boravka u Zagrebu.

CIJENA IZLETA:  220,00 kn na osnovi 40 i  više putnika

Agencija vrši individualne i  grupne rezervacije za ulaznice, ručkove ili neke druge sadržaje.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- prijevoz autobusom visoke turističke klase prema programu,
- stručno vodstvo - vodiča pratitelja iz mjesta polaska,
- osiguranja: zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane (NN 8/96),
- osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od otkaza putovanja,
- osiguranje od odgovornosti
- organizacija putovanja

Sve informacije možete dobiti na: 231-977; 231-655; 091/4444-555; 091/5277-796.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij