hren
 

U Fotoklubu Split, u Marmontovoj ulici u Splitu, u petak 05. lipnja s početkom u 20.00 sati otvorit će se druga skupna izložba Udruge Crometeo, čiji se članovi bave motrenjem i prognoziranjem vremenskih prilika, pod nazivom Meteorološki kontrasti II.

Na izložbi će biti predstavljene 63 najbolje fotografije koje su članovi Crometeo tima iz Hrvatske i Slovenije snimili u posljednje dvije godine, a na kojima su ovjekovječeni brojni meteorološki motivi. Svoje fotografije ovom će prilikom izložiti i član Crometeo tima iz Kaštela, Joško Markov, čije prognoze vremena za Kaštela početkom svakog tjedna možete pročitati na Portalu. Odabir fotografija izvršio je urednik fotografije Slobodne Dalmacije Matko Biljak, u suradnji sa članovima Crometeo tima. 

Poseban gost na otvaranju izložbe, na kojoj će svoje radove izložiti 23 autora, bit će dr. sc. Ivica Vilibić sa splitskog Instituta za oceanografiju i ribarstvo, koji će govoriti o klimatskim promjenama na moru koje su zahvatile i naše područje. 

Svečano otvaranje samog događanja svojim će nastupom poprati i klapa Žrnovnica, a izložba će biti postavljena 3 tjedna, odnosno do 24. lipnja.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost)

  predivno...........................
  I Like !!!!!!!!!!!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  A nikako mi nije jasno di je livi oblak? :?

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij