hren

Otvoren je natječaj za 11. PAPA-FEST koji će se, u organizaciji solinske župe Gospa od Otoka, održati 4. listopada 2009. u 19 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši u Solinu. Festival nije natjecateljskog karaktera, a održava se pod pokroviteljstvom Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu i Splitskog gradskog poglavarstva.

Pravo sudjelovanja na Papa-festu imaju crkveni vokalno-instrumentalni sastavi, a za nastup do 19. travnja mogu  prijaviti samo jednu, novu autorsku skladbu, ( ne smije biti već objavljena niti javno izvođena). Skladba mora imati kršćanski karakter i ne smije trajati više od četiri minute. Tekstovi pjesama moraju biti u potpunosti na hrvatskom jeziku osim izraza koji su univerzalnoga crkvenog-liturgijskog karaktera. Na festivalu solisti i ostali vokali nastupaju isključivo «u živo» uz glazbenu podlogu (studijski snimljenu matricu).

Pjesmu koju Stručni festivalski odbor odobri za izvođenje trebat će studijski snimiti u tri verzije: cjelovitu- glazba, solisti i prateći vokali; te instrumentalnu sa i bez pratećih vokala i predati organizatoru najkasnije do 30. lipnja kako bi se na vrijeme mogao snimiti CD Papa-festa.

Podrobnije informacije mogu se dobiti na tel. 210-646.

Papa-fest je glazbeni susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Sv. Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine.


Iz arhive


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij