hren
 
Otvoren je natječaj za 11. PAPA-FEST koji će se, u organizaciji solinske župe Gospa od Otoka, održati 4. listopada 2009. u 19 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši u Solinu. Festival nije natjecateljskog karaktera, a održava se pod pokroviteljstvom Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu i Splitskog gradskog poglavarstva.

Pravo sudjelovanja na Papa-festu imaju crkveni vokalno-instrumentalni sastavi, a za nastup do 19. travnja mogu  prijaviti samo jednu, novu autorsku skladbu, ( ne smije biti već objavljena niti javno izvođena). Skladba mora imati kršćanski karakter i ne smije trajati više od četiri minute. Tekstovi pjesama moraju biti u potpunosti na hrvatskom jeziku osim izraza koji su univerzalnoga crkvenog-liturgijskog karaktera. Na festivalu solisti i ostali vokali nastupaju isključivo «u živo» uz glazbenu podlogu (studijski snimljenu matricu).

Pjesmu koju Stručni festivalski odbor odobri za izvođenje trebat će studijski snimiti u tri verzije: cjelovitu- glazba, solisti i prateći vokali; te instrumentalnu sa i bez pratećih vokala i predati organizatoru najkasnije do 30. lipnja kako bi se na vrijeme mogao snimiti CD Papa-festa.

Podrobnije informacije mogu se dobiti na tel. 210-646.

Papa-fest je glazbeni susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Sv. Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine.


Iz arhive


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    Snimite 3 verzije cd-a pa nam dajte da mi spržimo u tisućama primjeraka i prodamo. A sve sakrivajući se iza natječaja...Ma zamisli. Eto, sviram u jednom sastavu, ali mi ne pada na pamet prijaviti se. Za razliku od Uskrsfesta

    oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij