olimpijada kulture

U sklopu programa Olimpijade kulture Kaštela danas, 6. Prosinca, planirane su dvije aktivnosti, jedan će biti u 18 sati i to izložba makete brodova u vlastitoj radionici Marina Bedalova u Kaštel Gomilici. Dok će se druga, likovna radionica za djecu održati u dvorcu Vitturi u 16 sati u Kaštel Lukšiću

Izložba makete brodova Marina Bedalova bit će otvorena na adresi Eugena Kumičića 1 u Kaštel Gomilici (kod škole) u privatnoj radionici ovog umjetnika. Moći će se pogledati svaki dan do petka, 10. prosinca od 18 do 19 sati.

Isto tako, danas će se održati i likovna radionica za djecu u Vitturija, voditeljica programa je Sunčica Kuzmanić Perišin Tomljanović.

- Cilj Olimpijade kulture Kaštela je propagiranje kaštelanske kulture kroz različite manifestacije kako bi ljude u manjim grupama, s obzirom na mjere, motivirali da izađu iz svojih kuća, da nas dođu posjetiti i vidjeti i poželjeti dogodine nam se pridružiti u ovom projektu koji okuplja amatere, ali i profesionalce jer smo željni novih svježih ideja kojih sigurno ima na pretek – kazala je voditeljica projekta Marica Tadin.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada