hren

U sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta u četvrtak je u Novom parku u Kaštel Lukšiću održan još jedan koncert i to opernih arija u izvedbi Saše Jakelića i Maxa Hozića. Bila je to ujedno i večer domaćih i stranih evergreena, mjuzikla, talijanskih kancona te filmske glazbe.

- Konačno pivamo i sviramo nakon duge pauze, proteklo vrijeme nije bilo toliko puno nastupa, ali veselimo se i ovome šta imamo i dajemo sve od sebe. Ovdje sam solo bio prije dvije godine, sad s kolegom Maxom Hozićem. Mi smo guštali, a nadam se i publika –  kazao je Saša Jakelić koji se više od dva desetljeća pjevačke karijere bavi popom, opernom i klapskom glazbom.

Jakelić je nastupao na mnogim festivalima zabavne glazbe poput Melodije hrvatskog Jadrana, Splitski festival, Zagreb fest, Festival dalmatinske šansone u Šibeniku, Opuzen. Snimio je jednu od glavnih uloga za musical Grgur pod paskom autora pokojnog Zdenka Runjića. S Goranom Karanom je snimio dva dueta Un segno dell amore i Dite Jubavi. Natjecao se kao jedini hrvatski predstavnik na međunarodnom pjevačkom natjecanju 'Operalia 2006' u Valenciji te prvom međunarodnom pjevačkom natjecanju Luciano Pavarotti 2007 u Modeni.

U ovom duet koncertu uz Sašu Jakelića nastupio je i Max Hozić splitski tenor koji se bavi autorskom pop glazbom i mjuziklima. I za ovu večer opernih arija, kako je kazao bilo je za svakog po nešto kako za domaću, tako i stranu publiku.

- Svima nama se skupila potreba da izbacujemo i emociju i da pjevamo i družimo se te da stvaramo lijepe uspomene. Ambijent je fenomenalan, danas je poslužio, lijepa je i  ugodna večer – kazao je Hozić.

 

Foto:Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij