hren

MEĐUNARODNI LOVESTOCK 2021
Prva dva izdanja kaštelanskog festivala ljubavi očarala su mnogobrojnu publiku te izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Kaštela, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Prve dvije godine donijele su mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih su se posebno istaknuli prošlogodišnji spektakularni nastupi grupa Kries i M.O.R.T. na glavnoj pozornici u Novom parku.

Kroz festival dosad je prošlo više tisuća posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima glazbenika, kao i žanrovima poput elektronske glazbe, rocka i bluesa koji dominiraju globalnim zvukom. Magična lokacija, poznati umjetnici i izvanredna produkcija čini ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Da bi stvari zvučale još bolje, festival se nalazi u blizini mora, na svega nekoliko koraka od centra Kaštel Lukšića. Osim sjajno opremljenog prostora festivala, može se rezervirati smještaj u hotelima, vilama i apartmanima u krugu od nekoliko stotina metara od Lovestock festivala. Uz sve to, Kaštela pružaju i nezaboravne doživljaje u susretima sa lokalnim vinarima pradomovine crljenka, magičnim dvorcima i perivojima te legendom o ljubavi Miljenka i Dobrile koja naš grad s pravom svrstava u „storytelling“ destinacije.

Treći Lovestok festival ove će se godine, ako (ne)prilike s pandemijom dopuste, održati od 17. do 20. lipnja te s pravom postaje međunarodni festival uz nastupe umjetnika iz Slovenije, Srbije, SAD-a, Bosne i Hercegovine te naravno Hrvatske.

-Za ovogodišnju produkciju pobrinuti će se „Cash Sound“ team koji zna kako napraviti odličan zvuk i izgled same pozornice na kojoj će nastupiti J.R. August, Haiku Garden, Esther Canata, The Bite, Mooncage, Vartra, nemanja i Grefran – kazao nam je umjetnički ravnatelj festivala Joško Grgin.
-Ideja vodilja za ovogodišnji odabir glazbenika bila nam je kvaliteta i originalnost izvođača te njihova izričajna različitost kako bi zadovoljili različite glazbene ukuse naše publike - navodi Grgin, te je uz večernje koncerte najavio i Dječji Lovestock koji će se održati u jutarnjim satima uz vodstvo Nataše Jukić, kao i poslijepodnevni program uz različite aktivnosti za odrasle kako bi gosti festivala tijekom cijelog dana mogli vrijeme provesti zanimljivo i edukativno.

-Ulaz na sva festivalska događanja i ove će godine biti besplatan, a na tome možemo zahvaliti našim vjernim sponzorima i donatorima, Gradu Kaštela, Turističkoj zajednici grada Kaštela, tvrtki CEMEX, hotelu Kastel, Red Lion Pub-u, Rock Porku i Nehaju 2 – naglasio je na kraju Grgin te pozvao sve na druženje uz glazbu koje nam svima itekako nedostaje.

Sve informacije i novosti o festivalu možete doznati na njihovom Facebooku.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij