hren

GOSTUJU SKUPINE IZ PROLOŠCA I HRVACA
Na daskama Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću, ove će se nedjelje odigrati dvije predstave u sklopu 10. Dana Kaštelanskog kazališta. Tako će sa početkom u 18 sati komediju Nesanica odigrati glumci Dramske udruge Proložac, a u 20 sati predstavom Grijeh predstavit će se glumci Dramske sekcije Odande donde iz Hrvaca.

Radnja Nesanice Dramske udruge Proložac događa se u domu za stare i nemoćne. Ova predstava na komičan način govori o životu umirovljenika u tom staračkom domu. Trajanje predstave je 60 min, a autor teksta i redatelj je Marijan Grbavac.

U drami Grijeh susreću se kumovi Jure i Luka. Jure je uspješan biznismen, a kum Luka mu jednog dana dolazi u posjetu tražeći svoj najveći grijeh koji je učinio. Moli kuma Juru da mu u tome pomogne jer je imao neobičan san u kojem smrt dolazi po njega te je uplašen. Žana je Jurina žena koja nije zadovoljna stanjem u svom braku te traži od Jure da konačno uzmu vremena samo za sebe te da odu na putovanje…  
I ova predstava traje 60 minuta, autor teksta je Ante Vrca, a redatelj Ante Bare Bošnjak.

Ulaz na obje predstave je besplatan, a ulaznice možete rezervirati na broj mobitela 095/634-7352. Nošenje zaštitnih maski je obavezno.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij