Naredne tri večeri u Kaštelima će proteći u znaku manifestacije „Legenda o Miljenku i Dobrili“, čiji je program, poput programa većine ovogodišnjih manifestacija, doživio skraćivanje i promjene, no unatoč tome ljubavi u Kaštelima sve tri večeri neće nedostajati.

Ovogodišnji program „Legenda o Miljenku i Dobrili“ sadrži dvije filmske i jednu koncertnu večer, a održat će se na brcu u Kaštel Kambelovcu, gdje je prostor adekvatan provedbama mjera zaštite.

Sve započinje u petak, 7. kolovoza u 21 sat, prvom večeri pod nazivom „Romantika pod zvijezdama“, u kojoj će posjetitelji imati priliku pogledati snimku predstave „Miljenko i Dobrila“ iz prošle godine, a koja se ove godine nije mogla održati zbog potrebe za velikom brojem glumaca i statista na sceni.
Nakon snimke predstave publika će imati priliku odgledati jednu od najljepših ljubavnih priča u filmskom klasiku „Titanik“, a projekcija „Titanika“ započinje u 22 sata.

Drugu večer, u subotu, 8. kolovoza, nakon snimke promotivnog turističkog filma Kaštela – Seven
reasons to visit with Miljenko i Dobrila u 21 sat, na brce u Kaštel Kambelovac stiže jedna od diva hrvatske glazbene scene Vanna, sa svojim najboljim pjesmama, koja je najavila glazbeni užitak za sve koji stignu na koncert. Domaćini Vanni bit će ženska klapa Neverin, koje će i same otpjevati nekoliko pjesama kaštelanskoj publici.

U nedjelju, 9. kolovoza, slijedi druga večer „Romantike pod zvijezdama“ u kojoj će biti prikazana dva ljubavna filma, "Netko poput tebe" koji je na rasporedu u 21 sat te „Greška u našim zvijezdama“ u 22.30 sati.

Budite odgovorni

Organizatori ove manifestacije Turistička zajednica Kaštela i Grad Kaštela, prije održavanja manifestacije uputili su zamolbu zainteresiranima da se pridržavaju upute HZJZ-a o mjerama zaštite, a kako bi mogući rizik sveli na minimum zamolili su ih i da na mjesto događaja stignu ranije kako se na ulazu ne bi stvarale gužve. Nužna je i dezinfekcija te održavanje dopuštenog razmaka među posjetiteljima.
Ono što je posebno naglašeno je činjenica da svi posjetitelji, koji su  boravili u inozemstvu zadnjih 14 dana, bez obzira na državljanstvo, ne smiju ući u publiku bez potvrde da su negativni na Covid -19, koja ne smije biti starija od 48 sati.

Važno je napomenuti da će Vannin koncert biti emitiran na videozidu tako da nema potrebe za stvaranjem gužvi. Za sve gledatelje koji ostaju kod kuće bit će omogućen live stream prijenos koncerta, a link će biti objavljen prije koncerta.  Ulaz na događanja tijekom sve tri večeri je slobodan.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij