hren

Završna svečanost literarno-likovno-filmskog natječaja Gradske knjižnice Kaštela, pod nazivom  „Kaštelanske štorije 2020.“ s dodjelom nagrada najuspješnijim sudionicima, održat će se u četvrtak, 27. veljače, s početkom u 19 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

GKK je natječaj „Kaštelanske štorije 2020“ raspisala po šesti put u povodu Dana grada Kaštela, a pokroviteljstvo nad natječajem pružili su Zračna luka Split-Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela, hotel Kastel, apartmani Marijeta, Naklada Bošković – Split i nakladnička kuća Neretva – Zagreb.

Ovom prilikom publika će imati priliku pogledati izložbu likovnih radova koji su sudjelovali na natječaju, a izložba će biti postavljena odjelu GKK u dvorcu Vitturi, dok će svi nagrađeni literarni radovi biti objavljeni na stranici Gradske knjižnice Kaštela www.gkk.hr

Osim nagrađenih i pohvaljenih sudionika literarno-likovno-filmskog natječaja „Kaštelanske štorije 2020.“, na završnoj svečanosti sudjelovat će i učenici kaštelanskih osnovnih škola i djeca iz Dječjeg vrtića Kaštela, Lana Rubelj, Roko Kraljević, KUD "Karol Wojtyla" i Kaštelansko dječje kazalište „Škatula“.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij