hren

Ovog vikenda održana je druga po redu radionica "7 klaunova za 7 Kaštela" u organizaciji Kaštelanskog kazališta. Prepoznata od strane Županije Splitsko-dalmatinske  i kaštelanske Turističke zajednice, radionica donosi moć igre i mašte na javna mjesta.

Voditeljica Rubina Sarajlić, uz pomoć mladih snaga Škole glume Kaštela, te voditeljica likovne radionice Kristina Uvodić izlaze u javni prostor, okupljaju djecu oko sebe te započinju niz radionica temeljenih na dječjoj mašti i improvizaciji. Susrećući se s raznim glumačkim tehnikama kroz pojavu klauna djeca oslobađaju kreativnost i prepuštaju se igri u otvorenom prostoru se na taj način vraćaju igrama na otvorenom za koje smo mislili da su stvar prošlosti.
Cijeli proces je upotpunjen i likovnim stvaralaštvom koje oslobađa maštu i kreativnost, a sve to vođeno stručnim okom voditeljice Kristine Uvodić.

Iz Kaštelanskog kazališta poručuju kako vas u narednom periodu očekuje  još jedna radionica takvog tipa, a kako bi doznali gdje i kad će se točno ona održati, pratite Facebook stranice Kaštelanskog kazališta.

Foto: Kaštelansko kazalište


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij