hren

KONCERT POLAZNIKA ŠKOLE VIOLINE
Nakon što su dan ranije Kaštelanima poklonili koncert u mjesnoj župnoj crkvi u Kaštel Lukšiću, tridesetak mladih polaznika Ljetne škole glazbe Kaštela, u petak navečer održalo je svoj redovni završni koncert u sklopu programa škole.

Mladi polaznici, u dobi od 4 godine pa do srednjoškolskog uzrasta, svi pristigli iz Švedske , publici su na koncertu pokazali što su naučili i usavršili u sviranju violine tijekom nekoliko dana održavanja Ljetne škole.
Svoj nastup odradili su pod mentorstvom prof. Eve Belvelin, švedske  violinistice i profsorice violine s bogatom profesionalnom glazbenom karijerom, koja je s njima, prema Suzuki metodi, radila i tijekom trajanja škole.
Na repertoaru se ove večeri našao niz kratkih skladbi za violinu iz svih krajeva svijeta, a kao i u godinama ranije među njima našla se i pjesma „Vilo moja“.

Sve sudionike ovog završnog koncerta te nazočnu publiku pozdravio je glavni organizator Ljetne škole Ivan Biliškov, a mladi polaznici, njih 33-oje, na kraju koncerta dobili su diplome o završenoj školi.

Foto: Jakov Sučić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij