hren
 

SKLADBE SE PRIMAJU DO 22. TRAVNJA
U tijeku je natječaj za skladbe koje će biti izvedene na drugoj večeri festivala „Večeri dalmatinske pisme“, Kaštelanski đir 2019, a koji je otvoren do 22. travnja. Nakon što selekcijski odbor odabere skladbe koje će se izvoditi na festivalu, klape su dužne izraditi finalnu snimku do 3. lipnja. Skladbu se može poslati putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Skladbu treba dostaviti organizatoru, i to na način da sadržava kvalitetno izrađenu oglednu snimku skladbe kakva je zamišljena za izvođenje.  Ne smije biti dulja od četiri minute, prekoračenje je dozvoljeno uz odobrenje organizatora. Potrebno je navesti naslov skladbe, ime i prezime autora, naziv klape kojoj je skladba namijenjena i jedan primjerak stihova.

Poželjno je da skladbe svojim glazbenim i/ili poetskim karakterom odražavaju dalmatinsko-mediteransko podneblje. U pogledu glazbenog aranžmana nema strogih stilska ograničenja, klape mogu odabrati prema vlastitim sklonostima od mandolinskog ansambala do konvencionalnih pop matrica, od zvuka otočkog roka do hip hopa i sl.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodajmo, kako će se ovogodišnji festival VDP-a, Kaštelanski đir održati 21. srpnja u Kaštel Kambelovcu na poljani pokraj crkve svetoga Mihovila, uz festivalski orkestar i pjevanje uživo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij